Review: Nautilus Prime X – Aspire

1

Dani PODova su daleko od završenih, a brendovi neprestano inoviraju kako bi ponudili proizvode koji ispunjavaju očekivanja vapera. Aspire je jedan takav brend, a upravo su lansirali novu i poboljšanu verziju svog Nautilus Prime PODa: Nautilus Prime X. 

Osnovne značajke

Dimenzije: 45 x 25 x 90 mm 

Težina: 110 g 

Baterija: 18650  

Raspon snage: 1 do 60 W 

Kapacitet spremnika: 4,5 ml 

Sve u jednom, jedan za sve

Nautilus Prime je izvrstan uređaj – dolazi sa svime što vam je potrebno za početak parenja s potpunim povjerenjem: vape, dvije zavojnice, kabel, dodatni uložak i priručnik. Možete početi puffkati od trenutka kada ga izvadite iz kutije. 

Prije svega, Nautilus Prime X dolazi s svojevrsnom kutijom (nalik box modu) koja koristi 18650 bateriju. Ulaz za zrak i klizač za njegovo podešavanje nalaze se s prednje strane. Zaslon u boji ispod njega skladno dovršava izgled prednje strane. 

Na njegovoj desnoj strani nalazi se tipka za paljenje na vrhu i dva kontrolna gumba na dnu. Sve je čvrsto spojeno, a gumbi dobro pristaju u kućište. Cjelokupni dizajn i kvaliteta izrade su fantastični. Na lijevoj strani nalazi se USB-C priključak za punjenje baterije. 

Ostatak kućišta prekriven je tkaninom u izgledu kože, ali izgleda previše plastično da bi bila prava koža. Šteta, jer se marka ovdje mogla više potruditi da poboljša inače dobar izgled Nautilusa Prime X. 

S donje strane kapsule nalazi se otvor za bateriju 18650 koji se lako otvara i zatvara. Cijela stvar je solidna i trebala bi prilično dobro preživjeti svakodnevnu upotrebu. 

Uložak se lako uvlači u svoje kućište na vrhu. Opet, sve se savršeno uklapa i nema klimanja između različitih dijelova. Plastični uložak klizi u kapsulu, vrlo je jednostavan za korištenje, a tekućinu dodajete kroz otvor zatvoren malim silikonskim jezičkom. Izrazito smo zadovoljni što nema nikakvog curenja. 

Uređaj dolazi s dva uloška, ​​ovisno o tome koju zavojnicu želite koristiti. Postoje opcije za m2l i da dl način parenja te birate sami što vam više odgovara. 

Razlika između Prime i Prime X uređaja

Postoje neke velike razlike između Nautilusa Prime X i njegovog velikog brata, Nautilusa Primea. Prije svega, mod uključuje drugi uložak kako bi bio kompatibilniji s vlastitim zavojnicama marke Aspire, pozicije gumba su promišljene, dodali su veći zaslon i, iznad svega, riješili se ugrađene 2000 mAh baterija. Sve su to promjene koje bi vapere trebale jako zadovoljiti. 

Čip

Čip s kojim dolazi vrlo je jednostavan i funkcionalan. Ima automatski način rada koji odabire razinu snage ovisno o zavojnici koju koristite, način napajanja, naponski mod i na kraju bypass način rada. Posljednja dva želite koristiti ako stavite uložak BP RBA, koji tvrtka prodaje zasebno. To vam omogućuje da transformirate Nautilus Prime X u kapsulu koja se može obnoviti. Automatski sustav je stvarno dobro kalibriran i ne sagorijeva zavojnice prebrzo. Preporučili bismo ga svim novim vaperima. 

Grijači

Još jedan veliki plus za ovaj POD je mogućnost korištenja različitih zavojnica, tako da ga svatko može prilagoditi sebi. U kutiji su dvije. Mrežasta zavojnica Nautilus od 0,7 oma je za MTL (indirektno udisanje) i pruža izvrstan okus. Čvršće izvlačenje je savršeno za kada prestajete pušiti. Druga zavojnica u BP rasponu, BP mrežasta zavojnica od 0,3 ohma, radi briljantno ako želite puno pare s izravnim udisanjem. Opet, izvrstan je za okus, a količina pare je prilično pristojna za ovu vrstu kompleta. 

Cijeli raspon Aspire zavojnica radi s ovim kompletom, Nautilusom i BP-ima, a činjenica da postoji nešto za svakoga je stvarno sjajna. Brend je čak razmišljao o izradi RBA baze za ljubitelje rebuildablea. Jedini nedostatak je što se ovo prodaje odvojeno od normalnog kompleta. 

Choose your Reaction!
  • Zanimljiv uređaj 🙂 Ne bih imao ništa protiv koristiti jedan ovakav, izgleda dobro i koliko sam upratio, radi dobro.
    Di ćeš bolje od toga…

Leave a Comment