Review: Rhea 200W – Aspire

Svijet pristojnih modova s dvostrukom baterijom bio je sumoran tijekom posljednjih nekoliko mjeseci, a Aspire želi sve to promijeniti sa svojim Rhea 200W, modom tako sjajnog dizajna i toliko dobrih kvaliteta da ćete biti ugodno iznenađeni. 

Osnovne značajke

Dimenzije: 47 x 38 x 89 mm 

Težina: 208,5 g 

Baterija: 2 x 18650 

Maksimalna snaga: 200W 

Maks. veličina atomizera: 33 

Dostupni načini rada: vati, volti, kontrola temperature, bypass 

Ukratko o uređaju

Prije svega, Rhea ima veliku gornju ploču sa središnjim 510 pinom koji će bez problema smjestiti atomizere do 33mm veličine – drugim riječima gotovo svaki RTA ili bilo koji drugi dripper. 

Prednja strana moda ima istaknuti 0,96-inčni TFT zaslon u boji, veliki gumb za paljenje i tri kontrolna gumba. USB-C priključak zaokružuje ovu posebno dobro dizajniranu, skladnu fasadu. Gumbi su robusni i dobro pristaju u kućište. Također možete podesiti svjetlinu zaslona, ​​a dovoljno je svijetao da se vidi čak i na izravnoj sunčevoj svjetlosti. 

Ostatak moda izrađen je od prekrasne kombinacije cinka i alcantare, koja izgleda nevjerojatno na poklopcu pretinca za baterije. Sjajan je za držanje i sviđa nam se njegov zaobljeni oblik. 

Gumeni premaz na donjoj i gornjoj strani moda zaista upotpunjuje izgled mu dodatnu zaštitu oko poklopca baterije i 510 pina. Poklopci baterija su često kod modova pomalo slabašni, ali Aspire je očito uložio veliki trud ovdje te kod ovog uređaja to nije problem. Kvaka je čvrsta i potpomognuta amortizerima. Pretinac za baterije sadrži dvije 18650 baterije, a polariteti su označeni na poklopcu i dnu pretinca. Nemoguće je pogriješiti, ali čak i ako to učinite, Rhea 200 je zaštićen od obrnutog polariteta. 

Jednostavan i efikasan dizajn

Ali Rhea nije samo lijepa. Aspire je koristio ASP čipset za ovaj uređaj i to s pravom. Set je iznimno praktičan i učinkovit. Ovaj mod je također iznimno jednostavan za korištenje. Pokreće ga pet brzih klikova na tipku za paljenje, dugo držanje tipke ispod zaslona otvara izbornik, a tipke + i – omogućuju vam da se krećete kroz izbornike i povećavate ili smanjujete snagu.  

Raspon snage kreće se od 1 do 200 W, što je standardno za ovaj tip dual 18650 moda. Čipset ima power, volt i bypass modove, kao i uobičajenu kontrolu temperature koju možete varirati od 100 do 315°C. To je prilično širok raspon opcija, tako da po našem mišljenju Rhea 200 Mod stvarno ima sve što bi vam moglo biti potrebno. 

Izbornik vam također omogućuje promjenu svjetline zaslona i glavne boje. Korisnici mogu birati između pet boja: plava, zelena, ljubičasta, crvena i narančasta. Takva personalizacija nije bitna za sam performans, ali je lijep dodatak. 

Sve u svemu, preporučili bi ovaj mod svim korisnicima bez da smo uočili neke veće nedostatke. Sve upućuje na to da je na tržište jedan od naših novih favorita.  

Choose your Reaction!
  • Meni je Rhea bila u razmatranju za Černi Petek, jer je imala odličan popust i onda je koštala 195 Kn.
    A ja ispao blesav i lovio Aspire Mixx Quick Silver.
    A, kako sam bio ograničen budgetom, jednostavno nisam mogao kupiti Rheu i riskirati da se pojavi ponovo negdje odličan popust za Mixx.
    I nisam ga ulovio. I na kraju i bez Rhea moda ostao 😛

Leave a Comment