Shake Cool – Review by Zrinka

1

Natačem ovo u Slimsa već par dana ko da mi je jedina na svijetu dakle, fina je iako..

Stigla meni Shake Cool tekućina od Journyevaca, dobila na poklon već smućkanu i naravno ne znam što je! Otvorim bočicu zabijem onaj špicić u nos isto ko da radim covid test, njuškam, njuškam pa onda još malo njuškam i mislim si: tko je tu lud? Ovo miriši na banane? Čekaj malo, prije dan dva sam na zoomu trubila pol sata o tome kako ne volim tekućine s bananom, iznad glave trista upitnika a u duši dilema, tko tu koga.. jel..A ko koga, garant Viktor mene! Provokator mi poslo neku banana splačinu!

Upogonim telefon, slikam slikam pol baterije potrošim a mob uporno viče Cool pa Cool a ja i dalje ne vjerujem ono, ko da je teško u bočicu od nečeg nalit nešto drugo!! Al hajd, taman mi prošla korona, možda mi nos nije još tip-top, dam prijatelju i prijateljici, njuškaju oni i vele isto, vuče na bananu! Spremim ja to u ormar pa nek lijepo pričeka dan kad ću bit psihofizički spremna. Mirisala ju svakih par dana i da, mijenjao se miris iako je tekućina shake. Neki dan napokon odlučim probati, ulijem u Slimsa kao što rekoh iii ljubav, instantna ljubav na prvi puf itd.. itd..

Okus

Mentol dražeje, bonboni što već, tako piše u opisu i da i slažem se i ne slažem se. Ovo meni uopće nema okus na klasične mentol bonbone niti neke te tako obične ljute, ni na one Kraš šesterokutne ni nma orbit one elipsaste u papiriću što imaju plave i zelene niti na one male pepermint što su nekad bili u kutijicama kao što je danas Tictac. Okus mi je bio poznat ali nikako ga definirat dok me prijateljica nije podsjetila na Dm bonbone. Njihova marka ona Das gesunde, u vrećici su, tvrdi su zaobljeni su i svaki je zapakiran ne onako da je sfrkan papirić nego ko da je svaki u maleckoj vrećici, mislim ali samo mislim da je vrećica roza, tražila na dm da zalijepim link al ih nisam našla pa ako netko slučajno zna na što mislim nakon što sam ovako dobro opisala nek javi kak se zovu. Aha, okus, ne mogu napisat da ima okus ko bonboni iz dm i to je to.

Okus jest mentol ali uz voćnu pozadinu koja nije u prvom planu kao kod Glas Zipa i sličnih tekućina di je voće glavno a mentol cooling eukaliptus su samo začin. Ovdje je zapravo mentol glavni a voće zaokružuje okus i nije šumsko nego neko tropsko pa čak možda ima tračak i famozne banane ne znam, bitno je da ne smeta. Tko traži klasičnu čistu mentol tekućinu i okus poput mentol cigareta neka ne uzima Cool bez probe, ipak je ovo iako je shake puno složenija tekućina i bogatija okusom od onih mojih Pinki vape mentola koji su jednostavni pa samo biraš oćeš jače ljuto manje ljuto i nema dalje. Također piše kako je ovo najhladnija tekućina, eto ne znam valjda nakon otog već spomenutog Pinki peperminta meni ništa nije prehladno pre coolingasto, mentola mi ima taman fino se osjeti lijepo rashladi a da pri tom ne ubija ovo voće u pozadini i da ti ne otpadaju uš9i i ne smrzava se mali mozak.Tekućina mi je u slimsu javim kakva je kad probam na drugim tankovima sam kad pocuclam sve ove testere.

Zaključak

Neobični fini mentol bonboni s voćnim primjesama i tekućina kojoj kao što napisah trista puta ne sudite isključivo po mirisu i da, nek steepa bar tjedan dana. Mentola taman, hladi taman i nek vas ne zavara opis, doista okus nije linearan jednoličan i jednostavan.

Choose your Reaction!
  • Jedina tekućina koju sam do sad probao a da je sadržavala neki cooler je High Rider Black Jack.
    Možda je vrijeme da se isproba i Shake Cool?

Leave a Comment