Shake Glass – Review by Zrinka

0

Probala ovo već prije ali na dl..Bila dobila za probu, potrošila u rekordnom roku.. Davno je to bilo, stari post je nestao pa nema nikakvog razloga da ne prežvakavam već napisano, ipak sad su u igri neke druge okolnosti i varijable. Srećom sad imam punu veliku bočicu..

Miksano je na 6 mg, Slims i ja išli na jedan rođendan jučer, sama sa sobom sam imala pregovore što natočiti i izbor je pao na ovu divoticu..Ošla baterija nakon 3 h a puna je bila, Lastane, jesam li rekorder?

Borovnice i šumsko voće, ja ko da osjetim i maline i ribizle i svašta još uz tu borovnicu, hladilo je prisutno postojano i divno. Aroma, pa rekoh već, aroma je ko crveni orbit bomboni u kutijici ako se ne varam zovu se Orbit drops, nisam ih dugo kupovala nadam se da ih još ima..Tko nije jeo Orbit možda bih mogla usporedit sa okusom voća iz ledenog čaja od šumskog voća..Iako je aroma bombonasta fina je, jaako je fina, nije niti naporna niti komplicirana ali što je najbitnije bar meni nije niti preslatka. Da li je do arome, slimsa ili do kombinacije pojma nemam ali kad povučeš usta su puna okusa..

Čim se mališa napuni točim iduću turu, ponedjeljak je, treba mi nešto sočno pozitivno i osvježavajuće za posao.

Autor: Zrinka Hakala

Choose your Reaction!
Leave a Comment