Shake Purple Crush – Review by Zrinka

Uh ajmo sad na malo vedrije teme…

Odakle da počnem? Pa logično, od Mentos bombona, to su mi jedni od najdražih tako da sam malo emotivno labilna kad se o njima radi.

E-tekućina Shake Purple Crush. Piše lijepo da je ovo okus tih bombona jer na te su mislili uz mrvicu hladila. Da znam i na plotu piše..

Sa opisom se i slažem i ne slažem. Slažem se jer je to doista taj okus, nema greške niti zamjerke..Ne slažem se jer to nije samo i jedino taj okus..Znam, i sebi zvučim zbrkano ali svi koji su probali Purple crush i Purple drops znat će o čemu ja to ovako nesuvislo baljezgam. Kad sam probala drops to je bilo to, točno taj bombon, tekućinu sam posrkala u rekordnom roku čiča miča gotova je priča…

Kad sam dobila Crush iskreno bila sam skeptična, Drops je to što hoću dakle nemre bit bolje od njega da se na glavu postaviš i kako to obično biva zeznula sam se..Crush ima okus tih bombona, tu je osjeti se fin je, intenzivan je ali, moraju ga ovi da im imena ne spominjem malo zakomplicirat, sam linearan okus Mentosa je njima valjda toliko van pameti da su sigurna sam dodali još nešto..E sad, pitanje je samo što?

Znam, receptura je tajna 😛 neću ni pitat, mogu samo lupetat i reć da su ovo meni ti vrhunski bomboni uz dodatak domaćeg džema pekmeza il tako nečeg od grožđa. Nisam u životu nikad ništa miksala osim kolača tako da je možda to samo jedna aroma, koja je bila bolji i sretniji izbor ali ne vjerujem. Mora tu još nečeg bit i tačka. Rezultat je i dalje mentos ali parljiviji, profinjeniji, manje napadan jer ruku na srce ta čista bombon aroma iako je fina oće malo smarat..

Zaključak:

Ako moram doslovno reć koja je aroma sličnija Mentosima naravno rekla bi da je to Drops zato što je to samo taj okus bez primjesa nečeg drugog Ako moram reć koja je finija bogatija i kompleksnija onda Crush definitivno odnosi pobjedu.

Crush je isproban na zlideu 0.8 grijač al srećom imam još malo za zeusića samo dok ga raskužim od tzv. jogurta 😉

Autor: Zrinka Hakala

Choose your Reaction!
  • Svaka tebi Zrinka čast, ne bih ja ni pomislio nešto takvo pariti.
    Al’ zato imamo tebe, Bogu hvala da nam opišeš šta je dobro a šta treba izbjegavati 😉

Leave a Comment