Shake Zipa – Review by Zrinka

Da, danas sam baš odlučila bit dosadna 😉 al šta, ljepše mi tipkat neg ribat kupatilo pa eto, trpite posljedice moje lijenosti.

Shake Zipa od Aeona

Uživala jučer na poslu u ovoj divotici od e-tekućine u slimsu..Imam još malo ali smiksano za dl, ova je tekućina od kolege, njemu nešto i nije sjela kao zapravo ni ostatku moje ekipice s posla a meni je baš fina..

Voće i… U opisu piše hladilo ali nije ovo hladilo nego, hm prvo sam mislila da je anis ali onda skontala da na bočici piše eukaliptus i da, definitivno je eukaliptus ko iz Airwaves žvakaćih..

Od voća se najviše osjeti grožđe i mix bobičastog voća koje je u prvom planu, jagodica negdje pobjegla al šta kad je nestašna, dečki ju stave u tekućinu a ona bris.. Voće kao i kod Glassa ima lagano bombonastu notu koja je intenzivna i mljac.

Tekućina je osvježavajuća zbog tog eukaliptusa koji je fin ali i specifičan tak da vjerujem kako je on razlog što ova kreacija nije svima fina. Uzmite ovo s rezervom, naravno da recepti nisu skroz isti ali okus ovog liquida mi je isti đir kao i famozni Heisenberg, dakle voće sa nekom osvježavajućom hladnjikavom biljčicom koja osim efekta hlađenja ima svoj specifičan okus..

Mislila sam prije da je isključivo za dl ali bome i na mtl-u je odlična, aroma je intenzivna slatkasta i svježa.Tako da kao što rekoh, tko voli Heisenberg, Red astair, valjda sam dobro napisala, voljet će i ovo..Meni je super tak da ću sigurno krast kolegi na poslu da ne bude kako samo Glass točim u slimsa.

Autor: Zrinka Hakala

Choose your Reaction!
  • Zrinka, mene samo zanima otkuda ti crpiš inspiraciju??? Ili to samo tako..teče iz tebe? I ja bi sve to naručila, (prema tvom iscrpnom opisu to je i više nego mmmm), ali se onda sjetim da sam već potrošila zadani limit i da ako krenem dalje trošak će biti gori nego kad sam pušila 🙁

    • pošto ona nije baš tu, a i ne dođe notifikacija kad netko komentira (osim nama adminima) – Željka je dost načitana žena, a ima i bolje istančana čula za okuse od većine nas 🙂

  • Kako ti to lijepo opišeš Zrinka, ja se ne mogu tome nadiviti dovoljno 🙂
    Točno mi dođe, kad pročitam tvoj rewiev tekućine da odmah naručim i sebi.
    A, onda se vratim u stvarnost u kojoj ja ne parim voćne arome 😉
    Za sad, ne znači da neću jednog lijepog dana 😛

Leave a Comment