SLIMS by Journey

Svi znamo Journey kao proizvođača nekih od naših omiljenih e-tekućina, a sada prvi put u njihovoj ponudi se nalazi i e-cigareta za početnike – vape POD po imenu SLIMS by Journey.

Razgovarali smo s jednim od proizvođača – Hrvojem Šavorom poznatijem po nadimku Qark i evo što nam je o ovom proizvodu rekao.

Što je SLIMS by Journey?

Qark: „SLIMS je naš proizvod kojeg možemo sa punim samopouzdanjem preporučati početnicima kao uređaj koji će zadovoljiti njihove potrebe.

Godinu dana smo testirali i tražili najbolji proizvod savršen za početnike koji žele pariti, a izbjeći svu onu zavrzlamu oko motanja coilova, mijenjanja grijača, pa nešto moraš punit, praznit itd.

Isto tako SLIMS ne može biti samo “još jedan POD”. PODova ima gomilu. Kiwi, Nfix, ovo ono… svašta nešta se nudi. Morali smo sve isprobati i ponuditi nešto bolje. I vizualno i funkcionalno.

S obzirom da stojimo iza ovog proizvoda kao iskusni vaperi, ne možemo preporučiti nešto što ne valja.

Isto tako moram naglasit da će SLIMS zadovoljiti praktički svakog MTL vapera. Ja ga osobno koristim kao sekundarni vape i s užitkom ga koristim.“

Navodite da POD ima i zatvoreni sistem i refillable opciju. Što to znači?

Qark: „Za sada smo jedini na tržištu (bar po mom saznanju) koji će nuditi obje opcije! Za apsolutne početnike vrhunske arome Grampas Cream i Brrr. Prefilled patrona, koja se koristi tako kako je. Kada je potrošite – kupite drugu.

Za naprednije korisnike će u specijaliziranim trgovinama biti i refillable patrone. Prazna patrona koju ćete moći napuniti bez curenja s vašim omiljenim okusom.

Kapacitet atomizera (patrone) je 2ml. Konkurentski zatvoreni sistemi imaju uglavnom 1.6 ili 1.8ml – mi nudimo 2ml.“

Kakav je grijač unutra?

Qark: „Grijač je 0.8 ohm mesh i ne možete utjecati na to niti birati drugu opciju. Grijač daje fantastičnu aromu što god da ulijete. Bilo kremaste, voćne ili desertne e-tekućine. Uredno radi sa e tekućinama 50:50 do 70:30.

Grijač traje ovisno o potrošnji, od tjedan dana do dva tjedna.

No da naglasim još jednom – grijač zaista daje fantastičnu ispravnu i punu aromu. Testirali smo ga na mnoštvu naših e-tekućina i okusa…ništa nije bilo iskrivljeno ili drugačije.

Uređaj nije čisti MTL kao recimo berserker na jednoj rupici. Recimo da je kao Syren v2 ili v4 otvoren na pola. Dakle ima dovoljno zraka ali ne previše.

Sam protok zraka je izuzetno ugodan i u kombinaciji sa količinom pare koju daje je baš taman.“

Što možemo očekivati od baterije?

Qark: „Dok konkurenti uglavnom nude 350-450 mAh, naš uređaj ima 600mAh bateriju. Taj kapacitet baterije je meni osobno bio dovoljan za 8 sati korištenja (isključivo POD-a). Nekima će možda trajati i duže – ovisi koliko često će koristiti uređaj.“

Čemu služi LED indikator na uređaju?

Qark: „Uređaj ima LED indikator u tri boje.

Zeleno znači da je baterija puna i na maksimalnom kapacitetu.

Plavo znači da je baterija na 30% i da će uređaj uskoro trebati nadopuniti.

Crveno znači da je baterija ispod 10% i da će se uskoro ugasiti.

Bijelo titrajuće svjetlo – baterija se puni.

Bijelo svjetlo – baterija je napunjena.“

Koja će biti cijena ovog uređaja?

Qark: „SET – SLIMS uređaj + Grampas Cream patrona + Brrr patrona – 249 kn

Slims Brrr ili Grampas cream patrona – vrlo vjerojatno oko 30 kn

Prazna refillable patrona – oko 39 kn / kom

(Cijene još nisu fiksne, moramo napraviti detaljnu kalkulaciju.)“

Gdje će ovaj uređaj biti dostupan?

Qark: “Bit će dostupan na www.vaper-pub.com i www.journey-liquids.com web shopovima, te u trgovinama naših partnera.“

Choose your Reaction!
  • Čestitke na lansiranju Slimsa 😀 ono što mene zanima, jeste li razmišljali možda nekad u budućnosti imati opciju prefilled patrona i s drugim vašim okusima? Ne znam koliko bi to bilo uopće tehnički zahtjevno i izvedivo, i koliko isplativo, ali meni se čini kao možda najbolji (odnosno najlakši, za tudume poput mene npr. 😀 ) način za upoznati se s asortimanom i isprobati sve živo što postoji. Jasno, postoji i refillable opcija, ali nije to to na što ja mislim. Npr. da je to moguće, ja bih si kupila uređaj čisto kao tester tekućina 😀

    • pa jednostavnije ti je kupit tekučinu koju volis i ulit…mislim ako ne znas pogodit rupicu i ulit tekucinu hahahahahhahah

Leave a Comment