SLIMS by Journey recenzija

SLIMS POD recenzija by Svetkomila

0

SLIMS POD recenzija by Svetkomila
(Prepisano sa Vaper Pub FB grupe)

Što reći? Koju posluku porati? Kome?
Dojmovi nakon pola dana koristenja su bolji od ocekivanog jer osobno nisam fan podova niti sam ih ikad aktivno koristio.
Ali…Slims je vrh!

Pa da počmemo od početka, kutija. Kutija je bas lijepa (odlično izgleda na polici 😃 ). Kad se otvori, dočekaju vas upute za koristenje koje svaki normalni balkanac nece niti pogledat (do momenta kad poželi saznat koja boja ledice označava stanje baterije).

Kvaliteta izrade je odlicna i cijeli uređaj je napravljen od jednog komada aluminija (osim patrone). Lijepo leži u ruci i poprilično je lagan.

E sad, patrona. Fina tvrda plastika, vec viđena na milijon podova. Ali ima fora punjenje. Na dnu patrone ima nepovratni ventil, koji kad se puni, treba pritisnut s bočicom i napunit.

Puni se dobro, nema izlijevanja tekucine. Bolja opcija nego da ima neki gumeni čep koji se raspadne kad se 3 puta povuče s noktom. Obavezno, kao kod svakog poda, pričekat 5-10min nakon punjenja da se vata dobro natopi tekucinom. I kad je to sve odrađeno, vrijeme je za prvi puff. Autodraw radi besprijekorno svaki put. Kolicina pare poprilicno velika obzirom na velicinu poda. Mesh coil od 0.8ohma daje odlicnu aromu. U nekoliko razlicitih aroma koje sam probao, primjecujem da izvlaci slađe note jako dobro a hladilo (u tekucinama koje ga imaju) nekako pada u drugi plan.

Para je bogata okusom, razaznaju se razlicite arome i bas je uzitak parit. Otpor prilikom povlacenja bi usporedio sa brunhildom koja je srednje zatvorena. Daleko od uskog mtl-a ali opet ni blizu zatvorenijeg rdl-a. Taman.

Kome bi preporucio Slims? Početnicima? Da. Iskusnijim vejperima? Dapače, lijepo je ponekad odmorit se od milijon razlicitih buildova,tankova i slicno, napunit patronu, sjest uz more i guštat u podu i aromi koju daje.


Choose your Reaction!
Leave a Comment