SNOWOWL Fly High Edition Ms. Coco Blueberry – Review by Zrinka

Ovo mi je u tanku danima..Ups, moglo bi se krivo shvatit, nije danima jer je fino nego pod 1. nikako da to pocuclam i pod 2. nikako da definiram taj okus.

Ovo je suprotan slučaj od Heisenberga, mislila da će bit ako ne najbolja ikad a ono jedna od najboljih ikad e-tekućina ako već ne zbog borovnica a onda zbog kokosa. Obožavam ja borovnice, jesti.. Samo nekako, do sad mi niti jedna u tekućinama za e-cigarete nije bila ono baš baš fina, zapravo, najfinija mi je bila ona iz testera candi nešto 😉 Bomboni pa je fino što je tako malo umjetna i super..

No, da se vratim ja na ovu tekućinu, miris wow oo da, borovnice i kokos, natočim ja to onako do čepa ii iznenadim se.. neugodno..Nit kokosa, nit borovnice. Ok ima kokosa, nekog užeglog, ko ono kad ostane negdje prazna tegla od kokosovog ulja..Od borovnica ni b, ni umjetnih ni bonbonastih ni bilokakvih. Uz taj užegli kokos osjeti se bar meni limun. Pa hajd, šta fali limunu? Pa ovome fali, ovo nije fini limun nego limun ko da parim onaj jedan sapun od Lusha od limuna ili onaj Dax višenamjensko sredstvo za čišćenje, ono na špricu iz Konzuma..

Jedino što mi je u tekućini bilo fino je što ima malo hladila al neš ti faktora.I tako, stoji mi to u onom najvećem tanku od 5 ml, nikako to poparit a što je najgore od svega taj tank ni rastavit ne znam ;( ;( ;(Dala frendici da proba reko de iscuclaj to, viče da joj nije fino al ono kad netko drugi pari čak se osjeti miris kokosa..

Nisam naišla do sad na ovoliki nesklad između opisa, okusa i mirisa neke tekućine. Čak da mi netko da karamelu sa kaktusom i marcipanom pa da to ima fakat okus po karameli kaktusu i marcipanu ni a nebih rekla osim da meni osobno nije fino jer sastojke ne volim ali opet bih mogla reći da je tekućina dobro napravljena, da su okusi pogođeni. Mislim, ako netko voli kokos onda sam bome to ja.

Tank je zenith grijač 0.8 pa ako neko zna kako se rastavlja??? pleaseee Nemrem to više baš mi ko da čak stvara i laganu mučninu, ok, mogu grijač bacit al baš ga želim oprat.. detaljno..

Autor: Zrinka Hakala

Choose your Reaction!
  • Ako se radi o Zenith Pro tanku skineš dolje onaj O-ring koji inače skidaš da promijeniš coil, zatim skineš drugi o-ring koji se inače mijenja s onim ukrasnim koji se dobiva u setu te se tada skida stakleni tank i to je to. Ukoliko imaš Zenith II tank unda najprije otvoriš onaj gornji otvor za sipanje tekućine i nastaviš dalje odšrafljivati pa će se onda skinuti taj dio koji će osloboditi stakleni tank i to je to. Nadam se da sam pomogao. Inače, praviš vrlo dobre recenzije. Samo tako naprijed.

Leave a Comment