Recenzije e tekućina i e cigareta by Zrinka

SteamTank – Spooky recenzija

0

Recenzija by Zrinka

Shvatila sam da imam problem sa Steamtank e tekućinama..

Sve druge nalijem parim steknem neko mišljenje, napišem i to je to. Kod svih Steamtank imam problema jer su nekako drugačije, zagonetnije, teže opisive, evo, pojma nemam kako se pravilnije izraziti.

Probala sam ih nekoliko i ne, nisu mi sve jednako fine, nisu mi sve u kategoriji da bi ih parila dan i noć ali da su po nečemu posebne pa bome jesu pa nek kaže tko što hoće.

Okusi su realni, vjerodostojni tako da nije u tome stvar, ne moram odgonetavat sastojke iz kristalne kugle, pogađat što je pjesnik htio reći ili bilošto tome slično ali što jest jest, ostave me bez teksta najčešće.

Evo i ova isprobana prije desetak dana sigurno, stalno joj se vraćam, krenem pisati neki smisleni – bar donekle smisleni osvrt i odustanem.

Da, ovo su Speculas keksi, zvuči jednostavno, keksi svima dobro poznati, fini i ukusni, prigodni u ovim hladnim zimskim danima. Po svemu ispada da se i nema oko arome keksa baš šta previše filozofirati ali bome ima. Ako netko očekuje napucanu aromu punu začina iz već spomenutih keksića koju pariš pol sata i glava te zaboli nek slobodno produži dalje ovo definitivno nije taj tip arome.

A da li je doista aroma Speculasa? Pa je!

Znam da ispada kako sad samoj sebi skačem u usta ali baš u tome i jest stvar! Okus je autentičan vjerodostojan realan ali je istovremeno nježan, suptilan i nenapadan što je kod arome ovakvog tipa teško ostvarivo, evo bar ja mislim da je.

Ti su keksi sami po sebi aromatični, nakrcani začinima, slatki, prepoznatljivog su okusa i sve je to fino dok ih jedeš ali iskreno, bilo me je strah kako će biti kad ih pariš npr. čitav dan baš zbog samih sastojaka.

Dakle ovo je pravi okus Speculasa, osjeti se i keks i cimet i svi drugi začini tj. kombinacija začina a ima ih preko nekoliko koji daju ovoj poslastici karakterističan okus. Iako se osjete ponavljam, ne lupaju u mozak ne izazivaju zamor niti mučninu tako da doista tekućina može biti za adv.

Eto i to me kod Steamtanka buni, aroma je prepoznatljiva, jasno definirana, nepogrešiva a opet je u svim tekućinama izvedena sa dozom opreza, sa mjerom bez ikakvog pretjerivanja, nabrijavanja i umjetnog štiha koji se vjerujem vrlo lako dobije kod ovakvih začinsko-desertnih aroma.Znam da zvuči nemoguće ali ovo je istovremeno blaga i aroma sa karakterom. Smućkala ju na 6 mg a trenutno mi je u Nautilusu, grijač 0.7, 24.5 w.

Dakle mljac liquid za ove brrrrr dane koji je dovoljno interesantan ali i umjeren tako da ga želiš cuclat čitav dan a da ti ne ide na živac!

Choose your Reaction!
Leave a Comment