dryhit

Tip of the day – pustite da se grijač natopi

1

Desilo se na žalost da nam dolaze vaperi s nevjerojatnim pričama. Jedna od njih je gospodin koji se požalio da mu nikako ne paše okus e tekućine jer ga užasno grebe za grlo. Što se u biti desilo – nisu mu objasnili da mora prilikom prvog korištenja e cigarete “prajmati” coil, pustiti coil da se natopi. Gospodin je tako praktički odmah spalio coil i dalje pario dry hit.

To je današnji “tip of the day” – pustite da se grijač natopi e tekućinom prije upotrebe.

Dovoljno je pričekati 10-15 minuta, lagano probajte povući paru – ukoliko vidite paru i osjetite okus – to je onda to.

Ukoliko ne pustite da se vata grijača natopi tekućinom osjetit ćete izuzetno neugodan okus spaljene vate (dry hit) i potencijalno uništiti coil.

Ukoliko imate sličnih iskustava podijelite ih s nama – objavit ćemo članak s vašim iskustvom.

Svakako nas pratite u live streamu petkom na Vaper Pub Twitch.tv kanalu.

Choose your Reaction!
  • Da, dogodi se takav nekakav propust koji uništi kompletno iskustvo vejpanja. Ja Bogu hvala, imam kvalitetnog mentora, čovjek stvarno zna čudo toga i na samom početku mi je podjelio savjete, tako da sam brzo pokopčao osnove. Dakako, pomogla mi je i zajednica po grupama na FB a i moja prirodna radoznalost kad se radi o nečemu što mi je u fokusu. Pa sam tako istraživao i Internete, gledao reviewe na Youtubu, čitao. Nedavno sam i sam postao mentor jednom frendu, pomogao mu oko svega kad je startao.

Leave a Comment