Tko od svjetskih zvijezda koristi e-cigarete

4

U svijetu bogatih i slavnih, pušenje cigareta kao i korištenje kojekakvih supstanci nikada nije bilo neobično, no neki su pojedinci ipak odlučili preći na zdravije alternative te su prešli na e-cigarete.

Zapravo, globalno popularnih zvijezda koje vapaju ima sve više, a sada ćemo baciti oko na neke od najpoznatijih. Pogledajmo tko su zvijezde koje koriste e-cigarete!

Leonardo DiCaprio

Kao što vjerojatno znate, Leonardo DiCaprio jedan je od najpoznatijih glumaca na svijetu. Viđen je kako koristi e-cigaretu na mnogim mjestima, uključujući i nekoliko velikih filmskih dodjela nagrada.

Johnny Depp

Johnny Depp jedan je od prvih mainstream glumaca koji vapaju – i na velikom platnu i izvan njega. U svojoj ulozi u filmu Turist iz 2010., Depp je snimljen u vlaku s e-cigaretom, a u privatnom životu je bezbroj puta uočen kako pari.

Samuel L. Jackson

Samuel L. Jackson često javno pokazuje svoju ljubav prema vapingu jer redovito objavljuje slike evojih e-cigareta na Twitteru.

Jack Nicholson

Jack Nicholson viđen je s e-cigaretom u javnosti u nekoliko navrata, uključujući na sportskim događajima i prilikom dijeljenja autograma.

Katherine Heigl

130805ND1

Katherine Heigel ne boji se pokazati svoju ljubav prema vapingu, uključujući i povlačenje nekoliko puffova u The Tonight Showu s Davidom Lettermanom.

Tom Hardy

Tom Hardy redovno pari u toku intervjua kao što možete vidjeti i na slici iznad.

Norman Reedus

Norman Reedus počeo je pariti kako bi prestao pušiti i to mu je pošlo za rukom. Primijećen je kako se opskrbljuje e-tekućinom u nekoliko vape trgovina.

Laura Prepon

Iako Laura Prepon nije javno podijelila svoju ljubav prema vapingu, viđena je u javnosti e-cigaretom.

Katy Perry

Katy Perry također je javno viđena s e-cigaretom u nekoliko navrata, a fotografija koju vidite iznad snimljena je na jednoj od njenih zabava.

Lady Gaga

Lady Gaga je bila strastvena pušačica, ali se prebacila na vaping i od tada se nije vratila cigaretama.

Ben Affleck

Ben Affleck je nekoliko puta viđen kako pari u javnosti, često u autu ili dok ide na sastanke.

Choose your Reaction!
  • Superiška 🙂 Ima kod nas lik tu u Hr, netko bi ga mogao i poznavati. Bruno Cmrk autor “Krešo snimaj” satirične stranice na FB.
    OK, nije poznat kao ove svjetske celebrity pojave, no čovjek ima solidnu gledanost na FB Video platformi.
    U više tih video uradaka ili u live videima se vidi da je vaper.

  • Evo i kod nas smo neki dan imali primjer Sretena Mokrovića s vejpom u ruci uživo na HRT1 i nije se libio par puta povući u eteru… Koliko mi je poznato, ima još naših glumaca i pjevača koji pare – ili su bili viđeni s parilicom u ruci…

Leave a Comment