TOP 5 MODova za e cigarete

TOP 5 MODova za e cigarete 2021.

Kupovina vape modova zanimljiva je pojava prvenstveno zato što strastveni korisnici e-cigareta ne kupuju modove samo onda kada su im potrebni, već i onda kada se na tržištu pojavi nešto novo što odmah žele isprobati. Nerijetko se vaperi pretvore u prave kolekcionare koji naposlijetku posjeduju više modova nego što u toku dana stignu iskoristiti. U 2021. godini, izbor je ogroman i teško je odlučiti se za samo jedan od uređaja, no svakako pomaže znati koji su najbolje ocijenjeni i s kojima je većina korisnika zadovoljna. S time na umu, evo liste 5 najboljih modova za 2021. godinu.

Napomena: Prilikom sastavljanja ove liste, vodili smo se malim istraživanjem provedenim od strane ECigClick ekipe koja je testirala 350 modova kako bi odabrala one najbolje te smo kasnije njihove ocjene usporedili s ocjenama korisnika u više zemalja i dobili listu top 5 modova za 2021. godinu.

GEEKVAPE LEGEND 2

GEEKVAPE LEGEND 2
GEEKVAPE LEGEND 2

Legend 2 nasljednik je dobro poznatog GeekVape Legenda i pokazao se kao jedan od najizdržljivijih modova u klasi koji bi trebao zadovoljiti svakog prosječnog korisnika e cigareta te kao takav odnosi prvo mjesto za sveukupno najbolji odnos cijene i kvalitete. Ovaj mod koristi dvije 18650 baterije i raspon snage od 0 do 200W. Sam uređaj je vodootporan te otporan na udarce i prašinu što svakako produžava njegov životni vijek.

GEEKVAPE AEGIS X

GEEKVAPE AEGIS X
GEEKVAPE AEGIS X

Aegis X osvojio je prvo mjesto za uređaj s najboljim zaslonom, no daleko od toga da je ovaj OLED zaslon od 2.4“ jedino što ovaj mod nudi. On također dolazi s rasponom snage od 0 do 200W, načinom rada za regulaciju temperature, vodootpornim dizajnom te još ponekom zanimljivom značajkom. Bit će vam potrebne dvije 18650 baterije koje kupujete zasebno.

JAC VAPOUR SERIES S22

JAC VAPOUR SERIES S22
JAC VAPOUR SERIES S22

Što se S22 tiče, odmah na početku treba naglasiti da je ovaj mod jedan od najboljih izbora za početnike, ali vjerojatno nije nešto što bi bio prvi odabir iskusnog vapera. Razlog tome je što je ovaj mod negdje na pola puta između vape PODa i klasičnog moda. Ovaj mod dolazi s atomizerom, integriranom 2600 mAh baterijom, te malim i kompaktnim dizajnom. Sam uređaj je vrlo jednostavan za korištenje te samim time odličan izbor za nekoga tko je tek prešao sa klasičnih cigareta na one električne.

DOVPO ODIN MINI

DOVPO ODIN MINI
DOVPO ODIN MINI

Odin Mini jedan je od novijih uređaja iz Odin serije koji koristi odličan DNA75 čip što omogućuje različite načine rada i opcije koje se prilagođavaju svakom korisniku. Ovaj mod koristi jednu 21700 bateriju, no može se koristiti i adapter za 18650 ukoliko to korisnik preferira. OLED ekran je bistar i jasan, a samo rukovanje modom je poprilično jednostavno unatoč naprednim opcijama koje ovaj uređaj nudi.

VOOPOO ARGUS GT

VOOPOO ARGUS GT
VOOPOO ARGUS GT

Voopoo se pokazao kao jedan od popularnijih proizvođača vape opreme u posljednjih nekoliko godina i nemoguće je ovu listu zaključiti, a pri tom ne spomenuti Argus GT. Ovaj uređaj ima sve što možemo poželjeti od jednog moda – dizajn je lijep i praktičan, Gene čip radi izvrsno, a snaga do 160W više je nego dovoljna za zadovolji potrebe i najzahtjevnijih vapera. Ovaj mod odnosi prvo mjesto u kategoriji modova s dvije 18650 baterije.

Što mislite o listi? Bi li dodali koji drugi uređaj na nju? Napišite u komentarima!

Vidimo se u petak, 21:00, lokacija > Vaper Pub Youtube kanal!

Choose your Reaction!
 • odin je 🔝ali geek vape je moderni klasik. samim time, možda nije naj bolji, ali je sigurno naj istaknutiji i, kako se ono kaže, best buy

 • Što se tiče geekvape se slažem da su fantastični trenutno ih ima tri i jako sam zadovoljan s njima imam i druge modove ali geekvape mi je 🔝

 • Svi navedeni su OK ali prije geekvepa ima barem 5x više onih koji ga u svemu šiju – u tom rangu cijene …

 • Ovo za Odin-a definitivno potpisujem. Osim čipa je i savršene ergonomije, te završne kvalitete izrade.

 • Gdje se nalazi taj EcigKlik (nikad čuo) Zanima me kojom metodom su zaključili da su ovo top modovi. Ako može link za yt ili fb
  .
  Edit:
  Pronašao sam te cigEklik😂 ne treba link.

Leave a Comment