VANDY VAPE KYLIN MINI V2

VANDY VAPE KYLIN MINI V2

Vandy Vape Kylin Mini v2 – veliko iznenađenje u malom pakiranju.

U svijetu sub-ohm atomizera, navikli smo vidjeti ogromne tankove s velikim kapacitetom, ali istina je da ne žele svi dl korisnici nositi velike uređaje svuda sa sobom te preferiraju nešto manje i praktičnije što daje iste rezultate.

Upravo je to jedan od razloga što se Kylin Mini V2 našao na ovoj listi. Ne samo da daje ogromne količine pare uz vrlo dobru aromu e tekućina, već se njegov dizajn uklapa uz većinu modova.

Naime, širok je svega 24.4mm, a visok 37.7 mm te uz osnovno staklo ima kapacitet od 3ml. Ipak, uz njega dolazi i takozvani bubble glass tank koji omogućuje da se kapacitet ovog atomizera proširi na 5ml što je više nego zadovoljavajuće.

Ipak, treba imati na umu da je Vandy Vape Kylin atomizer zamišljen za single coil, odnosno jedan grijač i da to može ograničiti kreativnost kada je u pitanju buildanje coilova.

Plusevi:

  • Laka instalacija grijača
  • Kompaktan dizajn uz solidan kapacitet
  • Odlična aroma i količina pare

Minusi:

  • Single coil deck što znači da podržava samo jedan grijač

Koji su još tankovi na listi najbolji atomizeri u 2021 godini pročitajte klikom na članak.

Svakako smo željni vaših komentara – ukoliko imate ovaj tank ili mišljenje o njemu – napišite u komentarima.

Pratite nas svaki petak u live streamu s početkom u 21:00 na Vaper Pub Twitch.tv kanalu!

S.T.

Choose your Reaction!
  • Za sve koji se dvoume oko ovog atomizera, moram im reći da sam ponosni vlasnik Kylin mini rta prve verzije. Prezadovoljan sam sa okusom, količinom pare i najbitnije nije komplicirano za postaviti zavojnicu i vatu. Tako da svima toplo preporučam jer mislim da bi verzija 2 mogla biti još i bolja. Lijep pozdrav svima.

Leave a Comment