Vape Shop analiza - trebamo dobrovoljce

Vape Shop trgovine u RH – pa da vidimo

1

Nastavno na temu Live streama od petka 01.10.2021. gdje smo pričali o Vape Shop ponudi i situaciji. Evo ideje kako možemo organizirano i sistemski pristupiti analizi Vape Shopova u RH te njihovoj ponudi.

Traži se do pet suradnika. Tražimo dobrovoljce. Idemo napraviti review ponude na RH tržištu, review shopova, prednosti i nedostatke. Na kraju možemo napisati par članaka i uputa koje bi mogle pomoči novim kupcima da se lakše snađu u kaosu.

Kada vidimo možemo li skupiti 5 dobrovoljaca napravit ćemo anketu/top listu najboljih okusa e tekućina koji se mogu kupiti u pojedinom shopu.

Dobrovoljac će od nas dobiti 400 kn da ode u zadani Vape shop i kupi tih 5 odabranih e tekućina. No to nije sve.

Taj dobrovoljac mora napraviti kratak pisani review tog shopa. Koliko mu se činio stručan shop, kakva je ponuda i slično. Review mora imati barem 300 riječi.

Uz to će od nas dobiti i kratku listu gdje mora ocjenama od 1 do 5 ocijeniti određene parametre. Čisto da imamo “zajednički nazivnik” za sve shopove i nekakvu generalnu ocjenu.

Zatim će od tih 5 kupljenih e tekućina dio udijeliti nama na test. Test će se odvijati u live streamu petkom no tu trebamo još barem 2 dobrovoljca. Ti dodatni dobrovoljci će zajedno s nama testirati e tekućine i reči svoje mišljenje. (dakle testiramo mi + osoba koja je kupila + još dvije). I to sve u live streamu.

Vape Shop analiza – što trebamo

– 5 dobrovoljaca koji će biti šopingoholičari
Oni će dobiti 400kn, VPG bazu, moraju otići kupiti, napisati članak, sudjelovati u live streamu na Vaper Pub Youtube kanalu.

– 2 dobrovoljca koji će testirati e tekućine s nama (isto u live streamu)

Što mislite o tome?

Jeste li za malo konkretne akcije ili ste previše sramežljivi 😀 ?

Oko sudjelovanja u Vaper Pub Friday Night Liveu ne brinite. Stvar je vrlo jednostavna.

Choose your Reaction!
  • Ako još uvijek tražite dobrovoljce ja se javljam. Već sam u jednom postu o tome pisao ali mogao bi to puno detaljnije jer sam dugogodišnji vaper.

Leave a Comment