Veev e cigareta recenzija

VEEV recenzija by Viktor & Ivana

Tišina njegovog ureda je bila umirujuća…spavalo mu se. Nakon 6….prokletih 6 godina on i njegov tim od 399 znanstvenika, zatvorenih negdje u švicarskim alpama, bi mogli napokon biti gotovi. Kvragu, pa još 2019 su prototip dali na testiranje u Ukrajini….nije baš dobro prošlo, ali pokazivalo je potencijala da ljudi prihvate nešto novo. Tek pritisak….pritisak je bio neizdrživ. Kompanija je uložila milijarde dolara u njih…ako ih i ovaj puta iznevjere, sa njegovim životom je svršeno.

„Šefe! ŠEFE!!“ – dreknu izmučeni mladić van stakla njegovog ureda. „Uspjeli smo šefe, to radi!“ – virne mladić kroz poluotvorena vrata čiji siktaj ga je prenuo iz snenog razmišljanja.

SLIMS banner

Svi su se nervozno strčali gledajući u plod njihovog dugogodišnjeg rada, da li je moguće da je ova noćna mora završila? Uzeo je sa stola, koji je davno izgubio svoj metalni sjaj, malu igračkicu te udahnuo kao da je zapalio najfiniji crveni Marlboro. Nakon toliko toga…bez civilizacije, seksa, društvenih mreža i računalnih igara…sramežljivi oblačić aerosola je napokon izašao iz njegovih ustiju.

Suznim i umornim očima prošao je po svima u prostoriji, pogladio svoje neobrijano, šest godina starije lice, te uzviknuo:

„RADI!“

Disclamer

Svi likovi i događaji u ovoj priči su izmišljeni, plod su autorove mašte. Svaka sličnost sa stvarnim likovima i događajima je doista slučajna.

Video recenziju možete pogledati na Vaper Pub Youtube kanalu.

Choose your Reaction!
 • Bluethoot radi. Kad spojiš pod sa mobom, možeš štimat brightness onih crta sastrane i dal želiš normalno pare ili malo pare. I možeš birat na koji način da vibrira kad uvlačiš. Ugl. ništa 😀

 • Review je 🔝🔝🔝 Viktor to objasni tak jednostavno da svi možemo shvatit o čemu je točno riječ i to je stvarno super.🤗 👍

  Hrvoje jesi li razmišljao da se baciš u spisateljske vode? Ovo je napisano kao početak nekog dobrog, napetog romana. 😄👍

  • da…..razočarano izjavim da je to govno od uređaja. jednostavnije ne može 😀 😀

   • Al stvarno. Onak bez ikakve cenzure si rekao svoje mišljenje, usporedio su ga s nečim drugim, rastavio i na tak jednostavan način jasno objasnio sve. 👍
    By the way bio si jako pristojan u videu. Cijelo vrijeme smo očekivali tvoj riječnik bez cenzure sa stream-a 😁

 • I ja sam pogledao review, htio odustati negdje na pola, al’ rekoh, kad su si već Viktor i Ivana dali truda odraditi to, a i zbog specifičnog humora koji Fek0 valja, nisam imao srca prekinuti.
  Sam uređaj, koliko sam uspio zaključiti je obično smeće koje ne bih preporučio ni najgorem neprijatelju. Ovo bih kupio za poklon nekome koga istinski mrzim (iako ne mrzim baš nikoga, ma ni u tragovima). Ali, ako se ikad nađe takav kandidat, može očekivati Veev kao rođendanski ili svadbeni poklon od mene 😛

  • Meni se čini da je čak i Wiip govno koje sam koristio bolje od ovoga, što je tugica /:

Leave a Comment